Independent. Dynamic. Involved.
nlen

Breach & Attack Simulation

Digitale weerbaarheid testen met een red team is een effectieve aanpak voor de validatie van de beveiliging en risicobereidheid van uw organisatie. Hiermee worden organisaties alert gehouden, zodat ze voorbereid zijn op cyberaanvallen en hun verdediging kunnen verbeteren. De manier van testen is echter arbeidsintensief en traditioneel niet geschikt om geautomatiseerd te worden. Bovendien is het gebruik van een red team tot dusver alleen weggelegd voor een beperkt aantal ondernemingen: het vraagt zowel om volwassenheid op securitygebied, alsook om het budget voor doorgewinterde testers die deze activiteiten uit kunnen voeren.

Om de voordelen van een red team toegankelijk te maken voor meer organisaties heeft Traxion een nieuwe dienst geïntroduceerd: Breach & Attack Simulation (BAS). Een geautomatiseerde, cloud-gebaseerde dienst waarmee eenvoudig cyberaanvallen kunnen worden gesimuleerd op uw organisatie. De dienst, welke red teaming (aanval) met blue teaming (verdediging) combineert, geeft uw organisatie inzicht in de zwakke plekken van uw digitale beveiliging. Met BAS krijgt u eenvoudig en veilig toegang tot een security dashboard welke inzicht geeft in beveiligingsrisico’s en de mogelijkheid om deze te prioriteren en te migreren.

De BAS-dienst van Traxion kan gemakkelijk worden toegepast voor volledig geautomatiseerde uitvoering van duizenden scenario’s van cyberbedreigingen. De dienstverlening maakt gebruik van Picus ECHO: het platform met de grootste verzameling van cyberaanval samples.

Download nu de whitepaper ‘Optimizing information security with Breach and Attack Simulation (BAS)

Red Team Platform (RTP)

Picus RTP maakt gebruikt van de Picus ECHO bibliotheek: een verzameling van cyberaanval dreigingen. RTP gebruikt deze om de technische werking van beveiligingsmaatregelen, en de operationele paraatheid daarvan, te valideren.

RTP kan de werking van vele securitymaatregelen valideren, waaronder:

 • Endpoint-beveiligingssystemen
 • Next-Generations Firewalls (NGFW)
 • Intrusion Prevention Systems (IPS)
 • Web Application Firewalls (WAF)
 • E-mailgateways
 • Proxies en webgateways
 • CASB-platforms
 • Data Loss Prevention (DLP) systemen

Blue Team Platform (BTP)

Picus BTP is ontworpen als aanvulling op het Picus Red Team Platform. Het BTP stelt klanten in staat de beveiligingsrisico’s die zijn vastgesteld via RTP aan te pakken – door verbeteringen in preventie, detectie en respons.

Picus BTP kan hierbij productspecifieke oplossingen aandragen om risico’s in uw securitymaatregelen te verhelpen. Bovendien verbetert Picus Labs ieder bedreigingsscenario met algemene inzichten betreffende risicobeperking. Met behulp van deze specifieke context kan onze BAS-dienstverlening u helpen om snel gaten in de beveiliging te dichten, processen te verbeteren, de mogelijkheden van bestaan technologie maximaal in te zetten en het risico van inbreuken tot een minimum te beperken.

Traxion BAS dienstverlening

Enkele essentiële kenmerken:

 • Deze dienst is niet-intrusief en niet productieverstorend. Uw bedrijfsvoering gaat gewoon door.
 • BAS stelt de sterke en zwakke plekken in de beveiliging in real time vast en laat de gevonden risico’s in enkele minuten verhelpen.
 • Maximaliseer uw investeringen in beveiliging en verlaag uw operationele uitgaven voor beveiliging van IT.
 • De dienst is niet arbeidsintensief. Traxion biedt een hoogwaardige dienst op afstand met minimale operationele kosten in de vorm van een abonnement.
 • BAS kan worden geïntegreerd in uw SOC (Security Operations Center) en/of uw SIEM (Security Information and Event Management) infrastructuur.

Het gebruik van onze BAS-dienstverlening geeft u nieuwe mogelijkheden:

 • Operationele-efficientie

  Stel uw beveiliging op de proef
  Laat uw beveiligingsteams hun beveiligingsmechanismen testen met levensechte aanvallen – voordat cybercriminelen dat doen.

 • BAS-hiaten-bescherming

  Stel hiaten in de bescherming vast
  Stel hiaten in de beveiliging in real-time vast en onderneem in enkele minuten actie op basis van onze guidelines voor inperken van de risico’s.

 • BAS-beveiligingsinfrastructuur

  Benut uw beveiligingsinfrastructuur optimaal
  Traxion helpt bedrijven om in slechts een paar weken hun bescherming tegen bedreigingen sterk te verbeteren en dit niveau in stand te houden.

 • BAS-beveiliging

  Operationele efficiëntie
  Identificatie in real time – beveiligingsproblemen snel opgelost.

Meer weten over de BAS diensten?

Denk niet dat u beveiligd bent, zorg dat u beveiligd bent! Onze securityspecialisten komen graag met u in contact.

Confidental Infomation