Independent. Dynamic. Involved.
nlen

10 oktober Security congres PvIB/ISACA

Op het Security Congres dat door ISACA, Platform voor Informatiebeveiliging en NOREA wordt georganiseerd, wordt gefocused op New Technology.

Gestimuleerd door de komst van de AVG genieten we nu al een jaartje  van de vergrote aandacht voor informatiebeveiliging op alle fronten. De druk staat er nu echt op, de agenda’s bieden ruimte want verantwoordelijken kunnen er nu minder gemakkelijk omheen. Dus dit jaar doen we het  anders: we kijken vooruit!.

Er is weer meer ruimte om naar de mooie en nieuwe dingen te kijken, de New Technology. Het nieuwe gaat ons niet redden natuurlijk, maar wel helpen. De beloftes zijn ondertussen weer niet van de lucht, dus nemen we die kritisch onder de loep.

Op dat vooruit kijken is tenminste één uitzondering, de AVG: één spreker fileert de gekte, de winst en de ongewisse toekomst van deze bijzondere Verordening. Want hoe moeten we nu verder, met alle onzekerheden die er nog omheen hangen en hoe zorgen we dat de aandacht een blijvertje wordt?

Met een mooi speelveld van sprekers zijn de samenwerkende organisaties erin geslaagd een gevarieerd, interessant en actueel programma samen te stellen. Zowel plenair als parallelle sessies worden u aangeboden. Ook Traxion is hierbij aanwezig.

Het event vindt plaats op 10 oktober in de Johan Cruijff Arena. Op de valreep nog inschrijven? Meer informatie op www.security-congres.nl