Independent. Dynamic. Involved.
nlen

15 februari IT and Information Security congres

OP 15 februari zal Traxion aanwezig zijn op het Heliview congres IT & Information Security in ‘s-Hertogenbosch. Security is voor veel bedrijven een topprioriteit. Er wordt veel geïnvesteerd in oplossingen, diensten en technologie en toch blijft het soms mis gaan. Tijdens dit congres wordt u op de hoogte gebracht van de actuele gevaren en de technische en culturele oplossingen hiervoor.

Techniek alleen is niet voldoende. Hoe creëer je een security cultuur? Waar liggen welke verantwoordelijkheden en wie is aansprakelijk?  Emotie vs ratio, hoe worden beslissingen genomen,  Hoe ga je om met security in een steeds complexer wordende IT omgeving? Aspecten als privacy, auditing, resilience en business continuity die zeer belangrijk zijn voor uw security strategie. Beveiliging is zo sterk als de zwakste schakel.

Dit congres helpt u met uw security strategie. Traxion komt als Partner in Information Security graag met u in gesprek om te kijken waar u nu staat en wat de gewenste of vereiste situatie moet worden. Wij hopen u te ontmoeten op onze stand.  Meld u hier kosteloos aan en laat u direct inspireren!