Independent. Dynamic. Involved.
nlen

19 oktober 2020 Congres Identity & Access Management

Zien we u weer op het Identity & Access Management congres? De live editie van het congres vindt plaats op 19 oktober in Den Bosch, we kunnen u daar in een veilige omgeving treffen.

Dit jaar staat ‘De ontwikkeling van IAM’ centraal. Tijdens dit congres worden alle deelnemers uitgedaagd om de verbinding te zoeken. De nieuwste en meest relevante onderwerpen op het gebied van informatiebeveiliging en het managen van digitale identiteiten komen aan bod zodat u dit mee kunt nemen in de gesprekken over het ontwerp van uw IAM strategie. We dagen u uit om IAM te positioneren als een essentieel onderdeel van digitalisering.

Traxion is op dit congres aanwezig om u persoonlijk te ontmoeten en met u mee te denken over alle uitdagingen die op IAM-vlak in uw organisatie spelen.  Daarbij zal Traxion’s technical consultant Robin Gaal zowel in de ochtend als de middageditie van het live-congres een break-out sessie over “Access Control in the invisible world of API’s” verzorgen.
Ook in de online-editie van het congres laat Traxion zien een echte kennispartner te zijn. Hier verzorgt technical consultant Brian de Vries een video-talk “Wat is de toegevoegde waarde en impact van Privileged Account Management”. Wij ontmoeten u graag op dit congres!

U kunt zich voor zowel het live congres als de online editie hier aanmelden.