Independent. Dynamic. Involved.
nlen

2 februari 2021 Hoe houdt u uw Multi Cloud omgeving onder controle?

Is een Multi Cloud omgeving dé strategische oplossing voor complexe vraagstukken? De afgelopen jaren is er een enorme groei geweest in Cloud Applicatie Services in de vorm van onder ander SaaS, en door de ontwikkelingen van Covid-19 is deze groei in sneltreinvaart gegaan. Hoewel organisaties hier nu de vruchten van plukken, zijn er ook nieuwe uitdagingen bijgekomen. Cloudplatforms beheren is gezien hun complexiteit en schaal uitdagend en veeleisend. Een van de grootste uitdagingen bij het werken met meerdere Cloud Applicatie Services is het centraal managen hiervan. Hoe houdt u dit inzichtelijk en veilig?
Met veranderende regelgeving, complexe hybride omgevingen en externe dreigingen is security en compliance een constante zorgfactor voor uw organisatie. Een goed doordachte cloud infrastructuur helpt u bij het inzichtelijk en veilig houden van data en applicaties.

Maar hoe ontdekt, beschermt en regelt u alle toegang tot alle apps en data? Oftewel, hoe beheert u uw multi cloud omgeving op de juiste manier? Weet u wie er toegang heeft en hoe deze gebruikt wordt? Is de toegang gerechtvaardigd, en kan dit bewezen worden?

In een door Heliview georganiseerde Digitale Round Table sparden Traxion en Sailpoint met geïnteresseerde vakgenoten en discussiëerden over een Multi Cloud omgeving en de diverse vragen die dit onderwerp oproept.

Meer weten over Round Tables waarin Traxion als sparring partner aan tafel zit?  Neem contact met ons op om op de hoogte gehouden te worden van volgende activiteiten.

Confidental Infomation