Independent. Dynamic. Involved.
nlen

24 september Round Table Toegang en controle tot applicaties

Op 24 september waren Traxion en Okta kennispartner bij de Round Table “Toegang en controle tot applicaties als vitaal onderdeel van uw security beleid”.

Het beheren en besturen van toegang is vandaag de dag complexer dan ooit. De huidige mix van applicaties en toegang scenario’s maken een Identity & Access Management (IAM) oplossing extreem complex en tijdrovend. Een effectieve oplossing voor identiteit en toegangsbeheer kan een organisatie helpen met veilige, efficiënte en gecontroleerde toegang tot bronnen op verschillende platformen.
Zonder een gecentraliseerde IAM-oplossing in een organisatie, beheert het IT-personeel meestal de authenticatie en autorisatie over een breed scala van technische platforms. Deze ondersteunen verschillende bedrijfsfuncties, variërend van intern gebruikte gegevensbronnen tot kritieke applicaties voor klanten.

Door de veranderende regelgeving, complexe hybride omgevingen en externe dreigingen is security en compliance een constante zorgfactor voor uw organisatie. Hoe houdt u dit landschap overzichtelijk en beheersbaar, lettende op kosten, tijd en beveiliging.

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseerde Heliview deze Round Table samen met Traxion en Okta als kennispartner.

Confidental Infomation