Independent. Dynamic. Involved.
nlen

4 februari 2020 Roundtable Cloud Security

Vandaag in Kasteel Woerden een succesvolle Roundtable over Cloud Security! Met een groot aantal belangstellenden werd gediscussieerd over de uitdagingen die hier liggen. Hoe herpak je de controle over Cloud Security?

De overstap naar de Cloud is voor veel organisaties onvermijdelijk en Cloud Security is daarom een onontbeerlijke factor waarmee rekening gehouden dient te worden. Hoe gaat u om met de constant evoluerende dreigingen en welke beveiliging past het best bij uw infrastructuur?

De voordelen van de digitale transformatie en het gebruik van Cloud zijn duidelijk; organisaties kunnen nu sneller innoveren, apps en services sneller lanceren en dit tegen een fractie van de kosten. Er is echter minder aandacht voor de veiligheidsaspecten. Ook op het gebied van de reis die uw data doormaakt. Op dit punt komen IT, business en beveiliging helaas niet altijd overeen.
Er zijn veel verschillende security aspecten die direct invloed kunnen hebben op uw Cloud omgeving. Maar hoe garandeert u data protectie? Hoe zorgt u voor een vlekkeloze business continuity en data recovery en dit binnen de verschillende Cloud omgevingen?
 Veel uitdagingen die een rol spelen binnen Cloud omgevingen kwamen tijdens deze Roundtable aan bod.

Wilt u ook een keer actief deelnemen aan een van onze Roundtables? Laat het ons even weten. Contact

Confidental Infomation