Independent. Dynamic. Involved.
nlen

12 februari 2020 congres IT & Information Security

Het jaarcongres IT & Information Security belooft ook dit jaar een mooi congres te worden. Het congresthema over CISO Leadership vraagt u kritisch te kijken naar de CISO rol binnen uw organisatie. Hoe geeft ú invulling aan de brede rol van de CISO?

Organisaties moeten beschikken over voldoende kennis, capaciteit en organisatiestructuur om het brede palet aan uitdagingen aan te kunnen. Heeft u voldoende expertise in huis of wilt u wellicht expertise inhuren? Traxion heeft de formule CISO as a Service in het leven geroepen: een CISO die onmiddellijk bij u inzetbaar is en de juiste kennis en vaardigheden van bewezen methodes en standaarden bezit. Deze CISO maakt informatiebeveiliging inzichtelijk, (be)grijpbaar – ook voor niet-specialisten- en daarmee bestuurbaar. Deze persoon heeft toegang tot specialistische kennis middels het brede portfolio van Traxion.

Meer weten? Loop eens langs bij onze stand. Wij komen op dit congres graag met u in contact over méér dan uw CISO-gerelateerde vraagstukken. Traxion is Partner in Information Security met een breed portfolio op information security vlak. Met strategische, tactische én operationele visie begeleiden we onze klanten naar robuuste security en/of identity & access management oplossingen.

 

 

Confidental Infomation