Independent. Dynamic. Involved.
nlen

Cyber Security congres België

cyber-security-belgie

Vandaag is Traxion aanwezig op het Cyber Security congres in België, gericht zich op CISO’s, (IT)security managers en security specialisten.

Tijdens dit congres worden de nieuwste inzichten gepresenteerd rondom de wijze waarop uw kroonjuwelen (kunnen) worden ontvreemd en hoe u daartegen zo goed mogelijk beschermd kan worden. Onderwerpen als data security, hacking door de jaren heen, security intelligence & monitoring, legal, security governance en crisismanagement passeren onder andere de revue.

Het gezegde “het is niet óf maar wannéér u gehackt wordt”hoeft op u niet van toepassing te zijn. De kans dat u gehackt wordt is echter groter dan u denkt. Hoe tref je de juiste en tijdige maatregelen om deze kans zo klein mogelijk te maken, en hoe ga je te werk als er toch een hack heeft plaatsgevonden?

Traxion heeft ruime expertise op het gebied van Cyber Security en kan u informeren waar voor u de bedreigingen liggen. Heeft u het congres gemist? Neem contact met ons op om te ontdekken met welke expertise Traxion u kan ondersteunen.