Independent. Dynamic. Involved.
nlen

Roundtable CIAM

Binnenkort staat er een Roundtable over Customer identity ervaringen op het Traxion programma. Centraal in de Roundtable staat de vraag: ‘Hoe creëert u veilige, frictieloze klantervaringen en hoe brent u deze sneller op de markt met moderne CIAM?’

Klanten verwachten steeds meer interactie met bedrijven via omnichannel digitale ervaringen. Om aan deze behoeften te voldoen, staan organisaties onder druk om frictieloze ervaringen te creëren zonder de veiligheid van hun klanten in gevaar te brengen.

De manier waarop organisaties interactie hebben met klanten is de afgelopen jaren enorm geëvolueerd. De verwachting is dat dit ook de komende jaren zo zal doorgaan. Websites waren vroeger het belangrijkste interactiepunt van een organisatie waar klanten terecht konden voor algemene, statische informatie over het bedrijf. De explosie van verschillende apparaten en communicatiekanalen heeft dat allemaal veranderd. Elke keer dat een klant verbinding met u maakt, verwacht deze klant een naadloze, consistente ervaring, ongeacht het apparaat of kanaal dat gebruikt wordt.

Om aan de hoge verwachtingen van de klanten van vandaag te voldoen, de ontwikkeltijd van digitale ervaringen te verkorten en mogelijke beveiligingslekken te elimineren, moeten organisaties de identiteit van hun klanten centraal stellen. Een moderne CIAM-oplossing (customer identity en access management) kan precies dat.

Onderwerpen die tijdens de Roundtable de revue zullen passeren zijn:

  • Hoe geeft u uw klanten, business partners en medewerkers momenteel toegang tot de voor hen relevante data?
  • Hoe kunt u deze ervaring (nog) gebruiksvriendelijker, veiliger en frictielozer maken?
  • Hoe beschermt u uw klanten, business partners en uw bedrijf tegen datalekken?
  • Hoe zorgt u voor (snelle) integratie van nieuwe best-of-breed technologieën?
  • Waaraan moet een moderne Customer Identity en Access Management (CIAM) oplossing voor u voldoen om u te helpen nog succesvoller te zijn?

Heeft u interesse in deelname aan deze Roundtable waar Traxion en Okta hun kennis delen? Neem contact op met organisator Heliview ons op om te kijken of er nog plaatsen vrij zijn. De Roundtable vindt plaats in Amsterdam.