Independent. Dynamic. Involved.
nlen

Roundtable De Do’s & Don’ts van een goed IAM-beleid

Traxion was samen met partner Sailpoint kennispartner bij Heliview’s roundtable “The Do’s & Don’ts van een goed IAM beleid”.  Een mooie opkomst met interessante discussies!

Met veranderende regelgeving, complexe hybride omgevingen en externe dreigingen is security en compliance een constante zorgfactor voor IT. Deze kunnen het overzicht verliezen door onvoldoende zichtbaarheid, controle en grip op de hoeveelheid van applicaties en achterliggende data.

Ook cloud en mobiel hebben de manier waarop IT diensten levert getransformeerd. Zonder een geautomatiseerde manier om gebruikersidentiteiten te beheren, heeft IT een zware taak. Veel organisaties hebben met deze uitdagingen te maken.
Hoe pakken andere organisaties dit aan en zorgen zij dat Cybercriminelen zich geen weg binnen uw organisatie kunnen banen? Door het delen van kennis en ervaringen met vakgenoten krijgt u tijdens deze kennissessie nieuwe inzichten.

Naast deze roundtable zal Traxion ook met andere partners in roundtables kennispartner zijn. In het vooruitzicht staan sessies met Okta en CyberArk, alliantiepartners van Sailpoint. Interesse in deelname aan een van deze roundtables? Laat het ons weten.

Confidental Infomation