Independent. Dynamic. Involved.
nlen

Traxion bundelt krachten met Swiss IT Security Group

Swiss IT Security Group (SITS Group) en Traxion Nederland en Traxion België (Traxion): de grootste onafhankelijke security service provider van Identity Driven Security in de Benelux, zijn verheugd u te kunnen melden dat wij een overeenkomst voor een strategisch partnerschap hebben bereikt en ondertekend. Met dit partnership zet SITS Group de eerste stap in de Benelux markt en breidt haar Managed Security Services uit met de Identity Centric Security Services van Traxion. Wij zien dit als een belangrijke stap voor beide bedrijven.  

Strategic partnership SITS Group and Traxion

 

 

Traxion is opgericht in 2000 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot de toonaangevende aanbieder van Identity Centric Security Services in Nederland en België. De ruim 130 hooggekwalificeerde professionals beschikken over een hoog niveau van technische know-how en hebben oog voor toekomstige ontwikkelingen, wat tot uiting komt in de hoge kwaliteit van de dienstverlening, de relevante referenties van prestigieuze blue-chip klanten en de succesvolle ontwikkeling van het bedrijf.  

“Door het samenvoegen van de bedrijven, onze Managed Security Services en hooggekwalificeerde professionals binnen de SITS Group, zullen we in staat zijn om de diensten naar onze klanten uit te breiden en onze ambities te realiseren om klanten te ondersteunen en weerbaarder te maken”, aldus Evert van den Branden – CEO van Traxion.  

“We zijn zeer verheugd dat Traxion het eerste lid buiten de regio Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk is dat toetreedt tot de SITS Group. We zijn ervan overtuigd dat we de Group kunnen uitbreiden en aanvullen met de sterke punten van Traxion, met name op het gebied van strategische en technische advisering. Met de drie oprichters Evert, John en Erik halen we geweldige ondernemers in huis die een sterke bijdrage zullen leveren aan de groep en onze buy-and-build strategie in de Benelux zullen stimuleren en uitbreiden”, voegt Philipp Stebler, CEO van Swiss IT Security Group AG, toe.  

SITS Group, inclusief Traxion, is in verdere gesprekken met bedrijven in Europa om de expansie van de groep actief te bevorderen en zo in de toekomst de leidende Europese IT Security Group te worden. De huidige groep heeft meer dan 600 hooggekwalificeerde professionals in dienst. 

Confidental Infomation