Independent. Dynamic. Involved.
nlen

Identity & Access

Hoe complexer de IT in een organisatie wordt, des te noodzakelijk is een goede toegangsbeveiliging. Identity & access management (IAM) is dé oplossing voor de belangrijkste actuele beveiligingsvraagstukken. Met identity & access management houdt u grip op het groeiende aantal gebruikers van uw IT-systemen en wordt het toegangsbeheer van deze gebruikers consequent en volgens uw eigen richtlijnen uitgevoerd.

Traxion Security Solutions – Identity & Access biedt de volgende services aan:

Een Identity & Access Governance (IAG) oplossing geeft uw organisatie grip op wie toegang heeft tot welke data.

  • Identity en Access Management

Met Identity and Access Management (IAM) werken wij aan een eenvoudige en flexibele oplossing waarmee voldaan kan worden aan de IAM behoeften van uw organisatie.

  • Priviliged Access Management

Met Priviliged Access Management worden speciale accounts beheerd. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een administrator account.

  • RBAC: Role Mining and Role Management

Role Based Access Control is toegang op basis van toegewezen rechten. Door rollen te relateren aan rechten is te allen tijde inzichtelijk welke toegang personen binnen uw organisatie hebben en waaróm ze deze toegang hebben.

  • Identity Analytics

Om het maximale uit je IAM systeem te halen, ben je afhankelijk van de informatie en processen eromheen. Met Identity Analystics wordt door middel van een grondige analyse bepaalt welke acties uitgezet dienen te worden om deze data “goed” te krijgen.

  • Enterprise Key Management

Enterprise Key Management levert inzicht in het gebruik van en de misstanden rondom certificaten. Het beheert uw cryptografische middelen, zoals de private en publieke sleutelparen. Hiermee worden uw certificaten op systemen gewaarborgd.