Independant. Dynamic. Involved.
nlen

Enterprise Key Management

Voor veel organisaties is Enterprise Key Management een uitdaging. Door de jaren heen zijn veel organisaties haar certificaten op systemen uit het oog verloren. Door de veelheid aan systemen, applicaties en verbindingen is het gebruik van certificaten enorm toegenomen.

Cryptografische middelen

Enterprise Key Management is het beheren van cryptografische middelen. Cryptografische middelen als certificaten met hun private en publieke sleutelparen.

Enterprise key management systeem

Een Enterprise key management systeem beheert uw cryptografische middelen door deze:

  • in kaart te brengen
  • per certificaat inzichtelijk te maken waarvoor deze gebruikt mag worden
  • per certificaat inzichtelijk te maken waarvoor deze gebruikt wordt

Must Have

Enterprise key management levert dus inzicht in het gebruik van en de misstanden rondom certificaten. Aangezien certificaten met hun private en publieke sleutels zo wijd verspreid zijn binnen de Enterprise, en het hart vormen van alle huidige preventieve informatie beveiligings maatregelen is een Enterprise key management systeem een must have.

Enterprise Key Management voor uw organisatie?

Traxion ontwerp, ontwikkelt, implementeert en beheert Enterprise key management systemen in combinatie met de bijbehorende public key infrastructure voor haar klanten. Wilt u meer weten over de toepassing en mogelijkheden, neem dan contact met ons op.