Independant. Dynamic. Involved.
nlen

Identity en Access Management

Het beheren en besturen van toegang is vandaag de dag complexer dan ooit. De huidige mix van applicaties en toegangscenario’s maken een Identity en Access Management (IAM) oplossing extreem complex en tijdrovend.

Traxion kan u helpen om een eenvoudige en flexibele oplossing te realiseren die voldoet aan de IAM behoeften die uw organisatie en uw klanten hebben. Wij werken met u aan de onderstaande oplossingen.

Een duidelijk pad geven naar bestuur

Verkrijg een uniforme, organisatiebrede en op beleid gebaseerde zichtbaarheid en controle door de aanpak te richten op het bestuur van applicaties, ongestructureerde data, privilege accounts en beheerders.

Ervoor zorgen dat de organisatie zelf de beslissingen neemt

Geef de organisatie de kracht om de hoogste prioriteiten die de organisatie verder brengen zelf te kunnen oplossen. Dit kan door middel van self service, uniforme beleidsregels, identiteit en workflow tools.

Eenvoudig zijn

Bouw verder op je huidige investeringen, uniforme authenticatie, autorisatie en administratie. Maximaliseer uw organisatie met automatisering en procesinstrumentatie.

Modulair en Geïntegreerd van aanpak zijn

Start waar u wilt en bouw van daar verder met oplossingen die geen vaste grenzen hebben. Eenvoudig aansluiten op de huidige tools en bezittingen.

Een snelle oplevering hebben.

Rol betaalbare oplossingen uit in weken, niet in jaren. Dit kan door middel van gestroomlijnde en geautomatiseerde opdrachten. Verlaag uw kosten met betaalbare oplossingen die tevens de werklast van uw IT organisatie verlagen.

IAM oplossing voor uw organisatie?

Indien u meer wilt weten over onze IAM oplossingen en gerelateerde problematiek, neem dan contact op met een van de account managers van Traxion.