Independent. Dynamic. Involved.
nlen

Digital Rights Management

Traditionele informatiebeveiligingstechnologie beveiligt de plek waar de informatie op dat moment is, dus op de server of in de netwerkverbinding. Digital Rights Management (DRM) is de enige manier om digitale documenten los van de opslag te beveiligen. Het is op dit moment de enige manier om ongestructureerde data in de vorm van losse bestanden goed te beveiligen. Het onderscheidt zich van de andere beveiligingsoplossingen omdat het de toegang op de documenten zélf bewaakt. De toegangscontrole (access control) wordt ingebed in het document, inclusief toegangsbeleid en versleuteling.

Digital Rights Management voor uw organisatie?

Met Digital Rights Management verhuist de beveiliging met het document mee, ongeacht locatie of gebruik. Daarmee is DRM een onmisbare bouwsteen voor iedere organisatie die staat voor de hedendaagse uitdagingen van mobiel werken en ketenautomatisering.

Wilt u meer informatie over Digital Rights Management, het beveiligen van informatie op document niveau en hoe u dit kunt toepassen in uw organisatie, neem dan contact met ons op. Wij delen graag onze visie en ervaring rondom dit informatiebeveiligingsvraagstuk.