Independent. Dynamic. Involved.
nlen

ISO 27001 certificering Traxion

Traxion ISO 27001 gecertificeerd voor al haar services naar klanten en voor  al haar interne processen.

Sinds 2016 is de gehele Traxion organisatie door DEKRA voor haar informatiebeveiliging in zowel Nederland als Belgie ISO 27001 gecertificeerd. Hiermee garandeert Traxion haar klanten dat hun gegevens en toegang tot hun systemen in hoge mate beschermd worden. Onze specialistische security diensten gericht op besturen van informatiebeveiliging, identiteitenbeheer, beveiligen van websites, toegangsbeheer en informatiebescherming zijn nu ook geclassificeerd als veilig, van hoge kwaliteit en ingericht conform de huidige wet- en regelgeving zowel op het gebied van privacy als informatiebeveiliging.

Traxion heeft haar volledige organisatie laten certificeren. Het voordeel van een volledige certificering is dat wij met al onze systemen, processen en diensten voldoen aan de gestelde voorwaarden. We implementeren niet alleen dergelijke maatregelen, we hebben onze eigen implementatie nu gecertificeerd conform de laatste eisen in de markt.

Informatiebeveiliging vraagt om een continu verbeterproces. Gezien Traxion meer en meer IAM en security oplossingen van haar klanten beheert willen we blijven garanderen dat deze gegevens veilig zijn. Ook wanneer processen en/of omgevingen veranderen. Continue bewaking en kwaliteitsverbetering van de informatiebeveiliging is dan ook een speerpunt binnen Traxion. Door de jaarlijkse hercertificeringsaudit hebben we een ijkmoment gecreëerd dat ons een onafhankelijk inzicht verschaft of wij onze doelstelling van continue kwaliteitsverbetering ook daadwerkelijk waarmaken.

Wilt u meer weten over wat Traxion voor u kan betekenen en/of deze certificering u geeft, neem dan contact met ons op.