nlen

Samen met Traxion je grenzen verleggen en je carrière naar nieuwe hoogten laten stijgen? Dat doen we bij Traxion niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk.

Jouw sollicitatieprocedure vindt namelijk niet alleen bij ons op kantoor plaats, maar ook in de lucht! 

Spannend? Wel nee! Op een luchtige en originele manier willen we kennis met elkaar maken. Dat we dit in een klein mandje in de frisse lucht en hoog boven de grond doen is wellicht wel een beetje eng! Geen zorgen, wij zorgen voor jouw security 😉

Wat je van dit gesprek kunt verwachten naast een prachtig uitzicht?
We vertellen je graag meer over onze organisatie, waar je de vrijheid krijgt, omdat we werken met richtlijnen en niet met kaders. En waar onze blik altijd naar de horizon is gericht, met focus op de lange termijn. 

We zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar jouw verhaal. Waar haal jij energie uit? Natuurlijk blijft er meer dan genoeg tijd over om daarnaast ook van het uitzicht te genieten, want plezier vinden we bij Traxion erg belangrijk.

Spreekt bovenstaand verhaal je aan, heb je een Informatica (of gerelateerde) opleiding afgerond, vind je het leuk om aan de knoppen te draaien en heb je een passie en/of ervaring in informatiebeveiliging?

Vul je gegevens in in het contactformulier, dan nemen we contact met je op.