Penetration testing as a Service

De wereld van hackers en penetration testers is een snel veranderende wereld. Hackers evolueren in de manier van aanvallen en lijken dagelijks nieuwe manieren te vinden om een computersysteem te kraken. De vraag rondom computerbeveiliging verandert snel van “ben ik veilig” naar “ben ik nog veilig”.
Onze filosofie is dus dat een voortdurende test nodig is om te garanderen dat u nog veilig bent. Praktisch bekeken is het nodig om periodiek te controleren en deze controles te vergelijken. Hierdoor kunt u direct zien of de veiligheid van uw systeem is toegenomen.

Om u hiermee van dienst te zijn heeft Traxion een managed service penetration testing ontwikkeld. De managed service penetration testing komt voort uit de ervaren en bewezen Traxion Security Quality Control. Deze managed service heeft als doel om u de zekerheid te bieden dat uw IT bestand is tegen bestaande bedreigingen maar ook de aankomende bedreigingen. Traxion verwezenlijkt dit door de nieuwste technieken op het gebied van penetration testing te gebruiken die passen binnen uw omgeving. Daarnaast gebruikt Traxion een eigen reporting methodologie om ervoor te zorgen dat bevindingen gerapporteerd kunnen worden met het oog op correctie van eventuele tekortkomingen. Hierdoor kunt u op lange termijn zien waaraan uw organisatie meer aandacht moet schenken om uw IT omgeving veiliger te maken.

De voordelen van penetration testing als managed service
– Langetermijn planning op basis van risico-analyse
– Bewezen methodologie
– Zekerheid dat de applicatie beveiligd is tegen de nieuwste kwetsbaarheden
– Regelmatige rapportering van bevindingen
– Ondersteuning bij het oplossen van bevindingen (optioneel)

Voor wie?
Traxion managed penetration testing kan interessant voor u zijn:
– Als u periodiek moet aantonen dat uw IT resources veilig zijn
– Als u zekerheden zoekt tegen een voorspelbaar budget
– Als u grip wilt krijgen op uw software kwaliteit