Independent. Dynamic. Involved.
nlen

“On Security Strategy, #itsallaboutaccess”, een nieuwe boekuitgave door Peter Rietveld.

Enige achtergrond: In 2012 publiceerde Peter Rietveld het boek ”De Toekomst van de Toegang”. In dit boek voorspelde hij de cyberbeveiligingsonderwerpen die het lopende decennium en daarna zouden bepalen. Ambitieus, dat zeker! De toekomst voorspellen is bijzonder lastig en wordt om voor de hand liggende redenen over het algemeen achteraf niet meer besproken.
Maar zonder voorspellingen, verwachtingen en aannames voor de toekomst, kun je de plannen die je maakt en de doelen die je stelt niet vormgeven. Ze bepalen uw prioriteiten en uw resultaten.

On Security Strategy

Het maken van een businesscase voor een security project gaat altijd gepaard met aannames over wat er gaat of vermoedelijk staat te gebeuren. U moet op zijn minst de aannames begrijpen die aan uw plannen ten grondslag liggen en u richting geven, vooral wanneer de toekomst toch besluit een andere kant op te gaan dan verwacht. En dat is wat er regelmatig ook gebeurt. En daar leren we dan weer van. Fouten maken is niet erg. Er niet van leren is dat wel.

Waar staan ​​we nu, bijna tien jaar later? Al die voorspellingen, zijn ze uitgekomen? Als het antwoord ja was, zou er een wonder zijn gebeurd.
Traxion vroeg Peter om een ​​update te schrijven over zijn eerste boek, en zie hier, “On Security Strategy, #itsallaboutaccess” is af. We hopen dat de inhoud voor de lezer een stimulans is om na te denken en te discussiëren over het verleden en de toekomst.
Het boek is, in het Engels, beschikbaar om te downloaden, we hopen dat u het met plezier zult lezen. Heeft u na het lezen nog vragen? Neem contact met ons op via info@traxion.com of +31418653883, we wisselen graag met u van gedachten!

Ja, ik lees graag het boek. U ontvangt een e-mail met downloadlink.
    *Met het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

    Confidental Infomation