Independent. Dynamic. Involved.
nlen

Over Traxion

Waarom Traxion?

Traxion is de onafhankelijke specialist en marktleider binnen de Benelux op het gebied van identity & access management als onderdeel van ons information security portfolio. Met strategische, tactische en operationele adviezen en diensten begeleiden we onze klanten naar robuuste, flexibele oplossingen.

Wij geloven dat de implementatie van IAM en Information Security oplossingen alleen succesvol kan zijn als deze naadloos zijn afgestemd op de behoefte van de organisatie. Hiervoor zorgt Traxion door een brede, professionele aanpak en het betrekken van zowel management, IT als gebruikers.

Traxion kijkt met een strategische, tactische en operationele blik door de ogen van haar opdrachtgevers. Op basis daarvan wordt de beste oplossing ontwikkeld, van advies en ontwerp (Consultancy) tot en met implementatie (Systeem integratie) en beheer (Services).

Eén van de belangrijkste pluspunten van Traxion is kennis. Opgedaan door jarenlange ervaring, voortdurend onderhouden in specialistische trainingen en altijd met het oog op toekomstige ontwikkelingen en uitdagingen.

Onze specialisten realiseren succesvolle implementaties, op zowel projectbasis als detacheringsbasis, in een breed scala van – vaak complexe – organisaties. Onze cyclische aanpak resulteert in een beheersbare, stabiele security infrastructuur die kan voldoen aan de strengste compliancy-eisen.