Independent. Dynamic. Involved.
nlen

Over Traxion

Waarom Traxion?

Traxion is de onafhankelijke specialist en marktleider binnen de Benelux op het gebied van identity & access management als onderdeel van ons information security portfolio. Met strategische, tactische en operationele adviezen en diensten begeleiden we onze klanten naar robuuste, flexibele oplossingen.

Wij geloven dat de implementatie van IAM en Information Security oplossingen alleen succesvol kan zijn als deze naadloos zijn afgestemd op de behoefte van de organisatie. Hiervoor zorgt Traxion door een brede, professionele aanpak en het betrekken van zowel management, IT als gebruikers.

Traxion kijkt met een strategische, tactische en operationele blik door de ogen van haar opdrachtgevers. Op basis daarvan wordt de beste oplossing ontwikkeld, van advies en ontwerp (Consultancy) tot en met implementatie (Systeem integratie) en beheer (Services).

Eén van de belangrijkste pluspunten van Traxion is kennis. Opgedaan door jarenlange ervaring, voortdurend onderhouden in specialistische trainingen en altijd met het oog op toekomstige ontwikkelingen en uitdagingen.

Onze specialisten realiseren succesvolle implementaties, op zowel projectbasis als detacheringsbasis, in een breed scala van – vaak complexe – organisaties. Onze cyclische aanpak resulteert in een beheersbare, stabiele security infrastructuur die kan voldoen aan de strengste compliancy-eisen.

Visie

Het is onze visie dat iedereen die zich in de digitale wereld begeeft weerbaar moet zijn.

Weerbaar: verdedigbaar, in staat tegenstand te bieden [inzonderheid] met wapenen; de weerbare (strijdbare) bevolking,; die vesting is niet – (houdbaar). Weerbaarheid==Resilience

Missie

Onze dienstverlening verhoogt de weerbaarheid van onze klanten in de digitale wereld waarin de gebruiker centraal staat.
Wij realiseren passende en houdbare security oplossingen om de weerbaarheid van onze klanten groot genoeg te maken en de balans tussen gebruiker en beveiliging te herstellen.
Wij staan naast de klant op alle niveaus: strategisch, tactisch en operationeel.
Het resultaat? Security oplossingen waarbij de gebruiker centraal staat, de weerbaarheid van klanten beter wordt, digitalisering mogelijk wordt en de balans tussen gebruiker en beveiliging beter wordt.

Confidental Infomation