Independent. Dynamic. Involved.
nlen

Referenties

Traxion is de deskundige bij uitstek op het gebied van Information protection, situational awareness, Identity & Access Management en Access control in de Benelux.

Aquafin  Koen Ayels, Hoofd ICT: “Traxion scoort zeer hoog op onder andere know-how, aanpak, reactiesnelheid en meedenken.”

Eneco Tim Danner, Projectmanager: “Mijn ervaringen met Traxion samengevat: veel kennis van zaken, een hoop flexibiliteit en veel enthousiasme. Tijdens het project kregen we ook vanuit accountmanagement voldoende aandacht en werd er continu meegedacht over hoe Traxion ons verder kon helpen.”

Eneco  André Crone, architect:   De mensen van Traxion waar wij mee werken zijn zonder uitzondering goed in hun vak. Het zijn jonge enthousiaste professionals met een hoog kennisniveau. Ze kunnen niet alleen al onze vragen beantwoorden, maar geven ook een goede onderbouwing van hun adviezen. Dat geeft veel vertrouwen in ons partnership met Traxion.

Essent  John Akkermans, Corporate Information Security Officer:  “Traxion heeft een volledige focus op het domein van Identity & Access Management en relevante expertise in elke fase: bij de keuze, implementatie en beheer van de gekozen oplossing.”

Equens  Eric Luijks,General Manger Risk Management:”Traxion heeft het belang heel goed kunnen uitleggen aan directie en senior management.”

Equens  Ernst Halberstadt, Projectmanager:”IAM is een hele complexe puzzel en we zijn blij dat Traxion ons helpt deze op te lossen.”

Hogeschool Utrecht  Ed de Vries, Manager Infrastructuur Beheer:”Traxion zet regelmatig een stapje extra voor ons.”

Informatica van Breda & Co  Nico Geerts, Advisor Architecture Informatica:”Onze keuze om met Traxion te werken is zeker de juiste geweest. Zij hebben bewezen echt de Identiy & Access Management specialisten te zijn.”

SIDN  Bert ten Brinke, Security Officer:”Ik ben zelden iemand tegengekomen die zoveel securitykennis heeft als de consultant van Traxion.”

 

Bij de downloads vindt u een aantal reference cases waarin u meer kunt lezen over de ervaringen van bedrijven die Traxion hebben ingeschakeld.  Onderstaand een overzicht van een aantal van onze referenties:

rwe

 

Neemt u contact met ons op wanneer u meer wilt weten over onze referenties.