Independent. Dynamic. Involved.
nlen

Auth0

logo-Auth0

Of je nu een startup bent of een onderneming met meerdere miljarden dollars, je hebt een snelle, gemakkelijke en waterdichte manier nodig om identiteit te valideren, de juiste mensen en systemen binnen te laten en de slechteriken buiten te houden. Maar het bouwen van uw eigen identiteits- en toegangsbeheer (IAM) -infrastructuur is zowel riskant als duur.

IAM is notoir complex en broos. Het is het continue doelwit van hackers en criminelen en de gevolgen van falen zijn hard. De druk om code te verzenden is groot, maar veilig identiteitsbeheer is extreem complex en kan de snelle ontwikkeling remmen. Zonder de juiste tools is het voor veel ontwikkelaars moeilijk om snel en gemakkelijk veilige IAM te implementeren, en dat is een risico: met overal malware kan identiteit als de nieuwe firewall worden gezien.

Auth0 is opgericht om identiteitsbeheer eenvoudig te maken voor gewone ontwikkelaars. Twee hoog aangeschreven experts op het gebied van identiteit en beveiliging van bedrijven – Eugenio Pace en Matias Woloski – wilden een revolutie teweegbrengen in het landschap van identiteit, authenticatie, autorisatie en beveiliging. Ze wisten uit de eerste hand hoe gefragmenteerd de IAM-wereld was geworden. Met een focus op eenvoud en productiviteit van ontwikkelaars, wilden ze een universeel platform bouwen dat kan bemiddelen tussen identiteitsproviders en applicaties, websites, API’s en IoT-apparaten.

Het Auth0-platform helpt al uw ontwikkelaars, ongeacht hun beveiligings- of identiteitsexpertise, om uw bedrijf te beschermen met een krachtige en eenvoudige gebruikerservaring: het implementeren van Auth0 neemt slechts een paar regels code in beslag. Het vervangt complexe, broze integraties door eenvoud en ijzersterke beveiliging. In tegenstelling tot andere populaire IAM-producten waarbij het vaak weken of maanden duurt om het te implementeren, duurt implementatie met het Auth0-platform slechts een aantal uur tot een paar dagen.

Meer informatie vindt u op www.auth0.com

Confidental Infomation