Independent. Dynamic. Involved.
nlen

BeOne Development

Waarom BeOne Development

Bewustwording is essentieel om bedrijfsinformatie veilig te houden. Met alleen technische maatregelen ben je er niet, je moet ook de cyberskills van je medewerkers op orde houden. Want uiteindelijk zijn de technische voorzorgsmaatregelen die je treft slechts zo sterk als de belangrijkste schakel in het beschermen van gegevens. En dat is de mens.

Veel security incidenten kunnen voorkomen worden als gebruikers weten hoe ze risicobewust met informatie omgaan, en daar ook consequent naar handelen. Medewerkers moeten bewust worden én bewust blijven van hun aandeel in het beschermen van gegevens. Informatiebeveiliging moet routine worden.

BeOne Development helpt organisaties het risico op menselijke fouten te verkleinen. Met aantrekkelijk trainingsmateriaal in de vorm van korte leerinterventies kun je cyber security het hele jaar door onder de aandacht van je medewerkers te brengen. Zo zijn medewerkers in staat de actuele cyberdreigingen te weerstaan.

Digitale leeroplossingen

BeOne Development levert verschillende digitale leeroplossingen in allerlei talen en diverse interactieve formats. Alle programma’s zijn direct beschikbaar in meerdere talen. Indien gewenst kunnen de programma’s volledig op maat gemaakt worden.

Security Awareness Bibliotheek

Met een enkele training bereik je geen blijvende positieve gedragsverandering. Om die reden heeft BeOne Development de Security Awareness Bibliotheek ontwikkeld: ruim 30 actuele onderwerpen onderverdeeld in diverse e-learning formats. De content kan overal en op elk apparaat beschikbaar gemaakt worden. Hierdoor zijn medewerkers in staat de programma’s te volgen waar en wanneer het hen het beste uitkomt.

Introductieprogramma’s

Introductieprogramma’s richten zich specifiek op medewerkers van verschillende afdelingen. Het programma laat zo voor iedere medewerker herkenbare situaties zien uit hun dagelijkse werkzaamheden. Een introductieprogramma van 20 tot 30 minuten is de perfecte start van je bewustwordingscampagne.

In-depth e-learning

In-depth e-learning kan worden ingezet om meer gedetailleerde instructies over bepaalde onderwerpen te bieden. Iedere in-depth e-learning training bevat een introductie, geanimeerde video’s, interactief trainingsmateriaal, een zelftest en een conclusie. De modules zijn op een begrijpelijke, goed gestructureerde manier opgebouwd en duren ongeveer 10 tot 15 minuten.

Microlearning

Door te blijven herhalen voorkom je dat nieuw opgedane kennis weer vergeten wordt. Microlearnings zijn hier bij uitstek geschikt voor. Deze korte modules van 1 tot 5 minuten zijn perfect in te zetten om eerder opgedane kennis op te frissen, of om nieuwe leerstof in kleine delen maar met een hogere frequentie aan te bieden.

Security awareness video’s

In de Security Flash video’s worden beelden van professionele acteurs in herkenbare werksituaties gecombineerd met eigentijdse, duidelijke animaties. De voice-over stem legt verder uit wat de juiste handelswijze is. De video’s dagen de medewerker uit mee te denken over veel voorkomende situaties rondom informatiebeveiliging.