Independent. Dynamic. Involved.
nlen

Nog maar -169 dagen tot dit event. Schrijf in!

Op de Infosecurity beurs heeft u kunnen genieten van heel veel verschillende hulpmiddelen en bedrijven die u kunnen ondersteunen bij het uitvoeren van zogenoemde awareness activiteiten. Echter hoe passen die awareness activiteiten nu allemaal in elkaar en hoe krijgt u inzicht in hoe be-aware uw medewerkers zijn? En hoe kunt u zorgen dat het be-aware niveau van uw medewerkers op zelfde niveau blijft en mee groeit met de nieuwe bedreigingen van vandaag de dag en de recente toekomst?

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de roundtable op maandag 5 november.

De insteek van deze roundtable sessie zal iets anders zijn dan normaal. We laten elke keer voorafgaand aan de stelling kort een awareness activiteit zien en vervolgens bediscussiëren we hoe de aanwezigen vinden dat deze zou kunnen bijdragen aan awareness en het verhogen van het be-aware niveau en of je het niveau middels de resultaten van deze activiteit ook kunt meten?

De stellingen:

  1. Draagt bezoek van mystery guest en delen van de video’s met wat guest heeft kunnen doen met personeel en directie bij tot verhoging van informatiebeveiligingsniveau en op welke gebieden dan?
  2. Het beschikbaar stellen van een game met daarin diverse scenario’s, is dat alleen maar fun of verhoogt dat het be-aware  niveau?
  3. Leidt een phishing campagne tot verhogen van de awareness of tot veel irritatie en onbegrip bij medewerkers?
  4. Zijn verplichte periodieke e-learning cursussen slechts alleen een zegening voor de CISO zodat hij/zij kan aantonen dat er aandacht voor is bij ene audit of verhogen deze cursussen het IB en privacy awareness niveau?
  5. In hoeverre moet het Awareness programma specifiek gemaakt worden voor het eigen bedrijf, of is het beter om de algemene (best practise) privacy en IB maatregelen en gedragsregels (key security behaviors)  te communiceren naar uw medewerkers?

Datum:        maandag 5 november 2018
Locatie:       NBC congrescentrum  in Nieuwegein
Inloop:         vanaf 9.00 uur
Aanvang:     ten laatste om 9.30 uur
Lunch:         12.00 uur
Afronding:   13.00 – 14.00 uur

Dit event wordt mede georganiseerd door

Ja ik neem graag deel

De HeerMevrouw

Eigen stellingen*Met het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring.