Independent. Dynamic. Involved.
nlen

Informatiebeveiliging wordt een steeds belangrijker onderwerp in ons digitale tijdperk en komt ook steeds vaker in het nieuws (zie Barbie, Facebook). Echter zijn er diverse redenen te bedenken waarom u en/of uw organisatie niet de nodige aandacht geven aan dit onderwerp. Een veelgehoord antwoord is: de kosten.

Met vaak simpele, en veelal gratis maatregelen kunt u de veiligheid van uw ICT omgeving verbeteren. Om deze reden willen wij een 20-tal maatregelen meegeven die hierin bijdragen.

De komende weken gaan wij steeds een aantal maatregelen delen waarmee u de digitale beveiliging van uw organisatie kunt verbeteren. Wilt u de volledige top 20 van maatregelen direct inzien, vul dan uw contactgegevens* in en wij zorgen ervoor dat u ze allemaal krijgt. Binnen twee weken nemen wij contact met u op om te kijken of alles duidelijk is.

Bent u eveneens geïnteresseerd in welke kwetsbaarheden er op uw omgeving aanwezig zijn, dan is Traxion uw partner.
Met bijna 20 jaar ervaring in Information Security hebben wij een bewezen aanpak gerealiseerd die de beveiliging van uw systemen op een pragmatische en doortastende manier test. Beveiliging is immers niet een éénmalige actie, het is een continu proces. Om u optimale ondersteuning te bieden heeft Traxion verschillende diensten en testen opgezet die in uw eigen securityprogramma, project- en beheercycli kunnen worden geïntegreerd. Door deze integratie en samenhang wint uw verdediging aan kracht en uithoudingsvermogen.

Wilt u meer weten wat Traxion voor u en uw organisatie kan betekenen? Bel ons op 0418653883 of mail naar sales.nl@traxion.com of sales.be@traxion.com om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

*Met  het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Ja, ik wil de top 20 maatregelen downloaden.
    *Met het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

    Confidental Infomation