Independant. Dynamic. Involved.
nlen

Traxion biedt diverse security services ter ondersteuning, alsmede een totaalpakket aan scans om uw IT Security te testen.

Een stabiele en betrouwbare Security, Identity & Access functionaliteit is vandaag de dag een randvoorwaarde voor een continue bedrijfsvoering. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw oplossingen op ieder gewenst moment de benodigde functionaliteit, prestaties en bescherming blijven bieden? Hoe houdt u de benodigde technologie en kennis up to date?

Diensten

Met Traxion Penetration Testing Service geeft inzicht in hoe de veiligheid van uw systemen ervoor staat. Met de periodieke controle kunt direct zien of de veiligheid van uw systeem is toegenomen.

  • Network & Application Assessment as a Service (NAAS)

De Netwerk & Application Assessment as a Service (NAAS) zorgt ervoor dat uw portaalsite weerstand kan bieden tegen digitale aanvallen. Hiermee worden problemen buiten de deur worden gehouden.

Diensten

Met de Corporate Information Security Officer as a Service heeft uw organisatie voldoende kennis en capaciteit om het brede palet aan uitdagingen op gebied van security aan te kunnen.

De invulling van Bewareness kan aanvullend zijn aan uw bestaande Security Awareness programma evenals een op zichzelf staande BaaS dienst, Bewareness as a Service.

Certificaten vormen een belangrijke vertrouwenslaag in de IT-infrastructuur van een bedrijf. Het managen en monitoren van deze certificaten en sleutels zijn een must in iedere organisatie.

Scans