Independent. Dynamic. Involved.
nlen

Met Ciso as a Service flexibele (be)sturing van informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging, tegenwoordig steeds vaker cyber security genoemd, is niet meer weg te denken uit organisaties. Organisaties willen en moeten vandaag de dag beschikken over voldoende kennis, capaciteit en organisatiestructuur om het brede palet aan uitdagingen aan te kunnen. Alleen een afgewogen inzet van informatiebeveiliging minimaliseert de risico’s zonder een belemmering voor het zakendoen te vormen. Centrale aansturing door een ter zake kundige CISO die in staat is in de taal van alle betrokkenen te spreken betekent de basis voor een gedegen aanpak, die door alle partijen wordt ondersteund. Er ligt een grote marktdruk op ervaren krachten, Traxion kan deze realiteit niet veranderen. Wat wij wel kunnen is de bestaande expertise zo efficiënt mogelijk inzetten. Daarvoor hebben wij de CaaS formule bedacht: CISO as a Service.

Ciso as a Service levert u de volgende voordelen op

• De CISO is onmiddellijk inzetbaar en bezit direct de juiste kennis en vaardigheden van bewezen methodes en standaarden.
• Deze persoon heeft toegang tot specialistische kennis middels het brede portfolio van Traxion.
• De CISO maakt informatiebeveiliging inzichtelijk, (be)grijpbaar – ook voor niet-specialisten – en daarmee bestuurbaar.
• Traxion zorgt voor vervanging bij ziekte, verlof of vertrek.
• De schaalbaarheid van deze functie is geborgd door de achterliggende organisatie.

Wilt u meer weten over het mogelijke takenpakket van de CaaS en onze werkwijze, download dan hier onze flyer of neem contact met ons op.