Independent. Dynamic. Involved.
nlen

Bewareness

Bewareness – een samentrekking tussen beware en awareness –  is Traxion’s innovatieve insteek voor het security awareness programma. Security awareness verspreidt kennis en bewustzijn over veilig handelen op creatieve wijze en verhoogt daarmee het veiligheidsniveau binnen de organisatie. Het kerndoel is om gewenste gedragsveranderingen te verwezenlijken waarin de identificatie, detectie en correctie van risico’s voorop staat. Een investering in het creëren, meten van en het veranderen van security awareness kan de mens tot de sterkste schakel maken in het samenspel van mens, bedrijfsprocessen en techniek binnen uw organisatie. De invulling van Bewareness kan aanvullend zijn aan uw bestaande programma evenals een op zichzelf staande BaaS dienst, Bewareness as a Service.

Bewustwordingsniveau binnen uw organisatie verhogen?

Tijd voor actie! Traxion’s innovatieve insteek op gebied van Security Awareness kan uw organisatie helpen met het verhogen van het bewustwordingsniveau van medewerkers. Met ons security awareness programma wordt gedragsverandering binnen uw organisatie gerealiseerd. Wij zetten het security awareness traject indien gewenst geheel voor u op en ook tevens in werking om risico’s die u op het gebied van informatiebeveiliging loopt te reduceren.

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen? Neem contact op met Traxion voor vragen en meer details over Bewareness producten en diensten. Wij zijn u graag van dienst met onze kennis en expertise.