Independent. Dynamic. Involved.
nlen

Met de Cyber Security Scan krijgt uw organisatie inzicht in de kwetsbaarheden van uw IT infrastructuur. Door de inzet van de Cyber Security Quick Scan van Traxion krijgt uw organisatie op basis van wereldwijde best practices een up-to-date status van uw technische verdediging tegen cyberaanvallen.

Onze Cyber Security Scan diensten/services zijn er op gericht uw informatie optimaal te beveiligen over de as van mensen, processen en technologie. Onze ervaring is dat daarmee de controle, flexibiliteit en efficiency over informatie beveiliging  voor uw organisatie wordt vergroot.

Een overview vindt u hier.

Network & Application Assessment as a Service (NaaS)
Met een abonnement op de Network & Application Assessment as a Service ondersteunt Traxion organisaties doorlopend in de bescherming van uw IT infrastructuur tegen hackers. Wij realiseren dit met grondige assessments van uw (web)applicatielaag die het belangrijkste doelwit van digitale aanvallen vormt. In deze assessments maakt Traxion gebruik van best practise specialistische kennis, applicaties en tooling , zoals:

  • web penetration tests: gespecialiseerde assessments van de aanlogprocedures, gebruik van cryptografie (met inbegrip van PKI en certificaatbeheer) en autorisaties van de netwerklaag tot embedded technologie.
  • assessments van toegangssystemen: web, VPN, LAN en federatieve login, sterke authenticatie, gebruik van cryptografie (zoals SSL en PKI) en system2system (API) koppelingen
  • audits van de procedures en wijze waarop de IT omgeving door medewerkers gebruikt wordt.

Traxion volgt de nieuwste standaarden in risicorapportage (SANS, NIST, OWASP). In een duidelijk rapport krijgt u periodiek een overzicht van de mogelijke risico’s met hun eventuele impact op uw bedrijf. Daarnaast doen we een voorstel over hoe u een kwetsbaarheid kunt herstellen en een  indicatie van de daarvoor benodigde inspanning.

Eenmalige Network & Application Assessment
De bovenstaande dienst, NaaS kan ook als eenmalige audit worden afgenomen. Vooraf bepalen we samen met u de omvang van de audit en maken een inschatting van de kosten. Na akkoord wordt  een NDA en aansprakelijkheidscontract ondertekend en de bovenstaande audit eenmalig uitgevoerd.

Network & Application Assessment Management
Traxion kan u ook op afroep ontzorgen. Met een strippenkaart neemt u op een voordelige manier en wanneer het u het beste uitkomt een specifieke assessment of audit af. Door bij afname van een strippenkaart de NDA en aansprakelijkheidsovereenkomst te tekenen, bespaart u tijd en geld.
Traxion geeft daarnaast een standaard uurtarief af en bij elke verzoek tot uitvoering van assessment wordt vooraf een inschatting van benodigde aantal uren gegeven. Met het “pay what you use” contract heeft u altijd inzicht in wat al is afgenomen en wat u nog kunt afnemen.

Meer weten? Onze Security specialisten helpen u graag verder. Wij nemen graag contact met u op. Wij zijn bereikbaar via sales.nl@traxion.com 0031-418653883 en sales.be@traxion.com 0032-15285070