Independent. Dynamic. Involved.
nlen

Door het uitvoeren van de Overall Information Security Scan worden de belangrijkste facetten van uw informatiebeveiliging onderzocht. Op basis daarvan wordt maatwerk advies gegeven voor vervolgstappen.

Onze integrale informatiebeveiligings- en privacy diensten/services zijn er op gericht uw informatie optimaal te beveiligen over de as van mensen, processen en technologie. Onze ervaring is dat daarmee de controle, flexibiliteit en efficiency over informatie beveiliging voor uw organisatie wordt vergroot.

De Traxion Overall Information Security Scan kan naar wens de volgende onderdelen bevatten:

  • Infrastructuur vulnerability scan; met onze software onderzoeken wij vanaf uw eigen netwerk de kwetsbaarheden in de infrastructuur.
    Governance onderzoek; middels checklist interviews met een aantal belanghebbenden onderzoekt Traxion welke elementen uit een beheersingsstructuur wel ingeregeld zijn en welke niet.
  • Analyse beheer van securitysystemen; gesprekken met een aantal beheerders over de systemen voor antivirus, firewall, PKI en identity en access management.
  • Phishing mail test; er wordt een phishing mail gestuurd naar (een deel van) uw medewerkers waarbij we monitoren of zij op de ‘kwaadaardige’ link klikken.
  • Privacy scan; in een aantal checklist interviews met in ieder geval de Functionaris Gegevensbescherming en IT Manager worden de AVG onderdelen, processen, procedures en techniek doorgenomen.

Meer weten? Onze Security specialisten nemen graag contact met u op.

CISO as a Service (CaaS)
Met CaaS garandeert Traxion u op basis van een SLA van een flexibel inzetbare CISO. De oplossing voor organisaties die te klein zijn voor een full-time functie, moeite hebben een ervaren CISO te vinden of een capaciteitstekort ervaren. De Traxion CISO is direct inzetbaar, heeft toegang tot de specialistische kennis van Traxion, is HBO+ of WO opgeleid, beschikt over meer dan 10 jaar ervaring en heeft de senioriteit om op alle niveaus te schakelen. Daarnaast beschikt hij over meer dan 10 jaar ervaring en certificeringen zoals bijvoorbeeld CISSP, CISM, CISA, SSCP, PRINCE2, ITIL en TMAP.

Meer weten? Wij nemen graag contact met u op. Onze Security specialisten zijn ook bereikbaar via sales.nl@traxion.com of sales.be@traxion.com