Independent. Dynamic. Involved.
nlen

Met de Security by Design Setup van Traxion toetst en verbetert u uw stappenplan voor het structureel inbouwen van security bij zowel nieuwe software en IT-oplossingen als bij aanpassingen op reeds bestaande. Deze ‘security by design governance structuur’ kan vervolgens standaard in uw interne en externe IT-projecten worden meegenomen.

Onze Security by design diensten/services zijn er op gericht uw informatie optimaal te beveiligen vanaf de start van een verandering in uw IT omgeving over de as van mensen, processen en technologie. Onze ervaring is dat daarmee de controle, flexibiliteit en efficiency over informatiebeveiliging  voor uw organisatie wordt vergroot.

Een complete overview vindt u hier.

CISO as a Service (CaaS)
Met CaaS garandeert Traxion u op basis van een SLA van een flexibel inzetbare CISO. De oplossing voor organisaties die te klein zijn voor een full-time functie, moeite hebben een ervaren CISO te vinden of een capaciteitstekort ervaren. De Traxion CISO is direct inzetbaar, heeft toegang tot de specialistische kennis van Traxion, is HBO+ of WO opgeleid, beschikt over meer dan 10 jaar ervaring en heeft de senioriteit om op alle niveaus te schakelen. Daarnaast beschikt hij over meer dan 10 jaar ervaring en certificeringen zoals bijvoorbeeld CISSP, CISM, CISA, SSCP, PRINCE2, ITIL  en TMAP.

Strategic Information Security Guidance
– audits, maturity assessments, risicoanalyses, Business Risk Assessments (BIA)
– het opzetten implementeren en beheren van Information Security Management System (ISMS)
– het opzetten van een governance structuur en bijbehorende overleg-charters en -processen en uitvoeren van awareness campagnes.
– advies en RFP ondersteuning voor een specifieke informatie beveiligingsoplossing, zoals: IAM, PAM, Certificaten management, Website Security Management en DLP, IRM en CAS-B en/of security monitoring.  

Security Implementation Projects
Snelle en probleemloze implementatie van complexe informatiebeveiligingsoplossingen op gebied van IAM, PAM, IRM, CAS-B, ISMS, GDPR/AVG en Certificaten management. Traxion heeft expertise in alle fases van het implementatieproject; bij opstellen van eisen en wensen, de keuze, het (detail-)ontwerp, de configuratie/customization en het overdragen naar beheer.  

Integrated Information Security Management
Uitvoering van het functionele en technisch beheer en eventueel het master data management voor al uw operationele informatiebeveiligingsoplossingen die door Traxion of een derde partij zijn geïnstalleerd. Met een “pay what you use” beheercontract en een webportaal waarin u de in het service level agreement vastgelegde beheerprestaties van Traxion real-time kunt volgen.

Meer weten? Onze Security specialisten nemen graag contact met u op.