nlen

Situational Awareness

Binnen ICT Security is Situational Awareness het inzicht in wat de organisatie bedreigt. Situational Awareness gaat ook over wat er moet gebeuren met de risico’s. Het laat zien of de inrichting van security ook daadwerkelijk functioneert. Daarom is het de ruggengraat van uw beveiliging, van operatie tot strategie.

Traxion stelt een reeks van middelen beschikbaar, van real-time bewaking van informatiesystemen tot een gebalanceerd model. Met de onderstaande diensten kunt u inzicht krijgen in de security inrichting van uw bedrijf.

  • Penetration testing

Met Penetration testing controleren wij de veiligheid van uw applicatie door deze aan te vallen met als doel om inzicht te krijgen in wat u kunt doen om uw applicatie veilig genoeg te maken.

  • Security Awareness

Met Security Awareness verspreiden wij kennis en bewustzijn over veilig handelen op creatieve wijze met als doel het verhogen van het veiligheidsniveau binnen uw organisatie.

  • Assessments

Onze assessments laten zie hoe uw beveiliging ervoor staat. Zij tonen hoe uw technische systemen erbij staan, maar ook of uw beveiligingsprocessen daadwerkelijk werken.

  • Operationaliseren Risk Management

Risk Management, beheersen van risico’s, is het uiteindelijke doel van alle informatiebeveiliging. Met advies en tooling kunnen wij u bijstaan om de risico’s in kaart te brengen.