Independent. Dynamic. Involved.
nlen
 1. 14 juni enterprise security architectuur

  Het boekje ‘Afscheid van Ad Hoc’ van Peter Rietveld gelezen? In deze praktische inleiding in de Enterprise Security Architectuur legt Peter uit wat een enterprise security architect kan en moet betekenen op het terrein van veiligheid op de lange termijn. Vaak is Ad Hoc de baas bij beveiliging en de realiteit is brandjes blussen. Dat moet óók, maar is niet genoeg.

  Op de vrijdagmiddag 14 juni verzorgt Peter Rietveld een inspirerende, uitgebreide sessie over de rol van de hedendaagse enterprise security architect op ons kantoor in Waardenburg. Aanmelden kan hier.

 2. Cyber Security Summit Belgium 12 juni 2019

  Komt u ook naar de Cyber Security Summit in Brussel? Op 12 juni wordt hier een diverse groep van ICT & Cyber professionals bijeengebracht om over de meest actuele onderwerpen inzake veiligheid en beveiliging van de digitale wereld te discussiëren. Interactie en het leren van de ervaringen van anderen scoren hoog.
  Traxion ontmoet u graag op dit congres om over uw actuele vraagstukken op het gebied van cyber security te brainstormen. Wij denken graag in oplossingen met u mee. Komt u ook?

  Registratie kan via deze link.

 3. Break-out session ‘Hackers take the standard approach – Yeah right’

  Did you already sign up for the Cyber Security Summit Belgium on 12 June? Here’s the break-out session you certainly must attend: ‘Hackers take the standard approach – Yeah right!’
  In this break-out session, hosted by Traxion/Johan van Middelkoop, you will learn how to organize your risk management process. You could of course take the standard approach ISO31000 learns us: first look at your risks and then take measures to protect against hackers.  Unfortunately, hackers do not tend to follow the standard approach. Be resilient to the réal incidents, not those we can predict.

 4. 27 juni Roundtable De Do’s & Don’ts van een goed IAM-beleid

  Traxion is op 27 juni samen met partner Sailpoint kennispartner bij Heliview’s roundtable “The Do’s & Don’ts van een goed IAM beleid”.

  Met veranderende regelgeving, complexe hybride omgevingen en externe dreigingen is security en compliance een constante zorgfactor voor IT. Deze kunnen het overzicht verliezen door onvoldoende zichtbaarheid, controle en grip op de hoeveelheid van applicaties en achterliggende data.

  Ook cloud en mobiel hebben de manier waarop IT diensten levert getransformeerd. Zonder een geautomatiseerde manier om gebruikersidentiteiten te beheren, heeft IT een zware taak. Veel organisaties hebben met deze uitdagingen te maken.
  Hoe pakken andere organisaties dit aan en zorgen zij dat Cybercriminelen zich geen weg binnen uw organisatie kunnen banen? Door het delen van kennis en ervaringen met vakgenoten krijgt u tijdens deze kennissessie nieuwe inzichten.

  Interesse in deelname aan deze roundtable? Kijk hier voor meer informatie over de discussieonderwerpen en inschrijving.

 5. 17 september 2019 Identity Management congres

  Ontmoet het team van Traxion op het Identity Management congres, IDM Europe. Dit vindt plaats op 17 september 2019 in Utrecht.
  Het Engelstalige programma bestaat uit plenaire bijeenkomsten en diverse seminars over IAM gerelateerde onderwerpen. Daarnaast is er ruime gelegenheid om alle aanwezige kennispartners en vendoren te ontmoeten.

  Traxion is onafhankelijk specialist in het totale vlak van Informatiebeveiliging. Identity management is daarin een belangrijk onderdeel. Wij komen graag met u in gesprek tijdens dit event om samen te kijken naar uw uitdagingen op identity management gebied. Nu al meer weten? Neem contact met ons op.
  Bent u geïnteresseerd in deelname? U kunt zich hier inschrijven voor dit event.

 6. Digital Identity Summit Belgium 21 november 2019

  Omvat in 1 dag hoe e-Identity, Trust, Cloud en API’s zich ontwikkelen en hoe deze een belangrijke rol zullen vervullen in de digitale transformatie en cyber-survival.
  Dit congres brengt u op de hoogte van de belangrijkste relevante onderwerpen en zorgt voor inspiratie en kennis! Het is bovendien een perfecte gelegenheid om te sparren met anderen uit het vak en met bedrijven die oplossingen kunnen bieden.
  Traxion ontmoet u graag op dit congres om over uw uitdagingen mee te denken. Waarin liggen uw oplossingen?

  U kunt zich voor dit door Heliview georganiseerde congres hier aanmelden.

 7. Middagsessie over Enterprise Security Architectuur

  Het volgende boekje van Peter Rietveld ligt op de plank! ‘Afscheid van AdHoc’ geeft een praktische inleiding in de Enterprise Security Architectuur. Tijdens een leerzame middag wist Peter Rietveld zijn publiek mee te nemen naar een verdere verdieping. Ook belangstelling om een sessie bij te wonen? Op 14 juni is er nog plaats. Meer informatie leest u hier.

 8. 9 mei 2019 Identity & Access Management congres

  Meer weten over digitale identificatie en authenticatie? Traxion stond op het IAM congres in Nieuwegein, waar ook Peter Rietveld van Traxion een break-outsessie verzorgde over API security.

  IAM zorgt ervoor dat de juiste deuren opengaan voor de juiste mensen op het juiste moment om de juiste redenen. Ook houdt het de juiste deuren dicht. Een goede (Enterprise) IAM moet de hoeksteen voor elke organisatie zijn, of je nu vanuit het oogpunt van business of compliance kijkt.
  Bij veel organisaties is IAM nog te veel los zand, terwijl er beslissingen genomen moeten worden die passen bij een C-level portefeuillehouder. Die zou hierbij tevens voor de hard nodige verbinding tussen Risk Management, ICT en andere afdelingen kunnen zorgen.

   

 9. 11 april 2019 Risk event Isaca

  Op donderdag 11 april 2019 vond het IT Risk congres van ISACA, NOREA, PvIB, IIA, ISC2, SSA & KNVI plaats in Amsterdam. Het programma bestond uit drie hoofdstromen waaruit deelnemers konden kiezen: ‘Corporate Risks’, ‘IT Risks’ & ‘Digital Transformation Risks’. Een vierde stroom was er voor buitenlandse sprekers.

  Voor Traxion en de vele deelnemers was het een interessante dag!

  Traxion people at conference

   

 10. IT Information Security congres 13 februari 2019

  Thema van het congres IT & Information Security  van Heliview was dit jaar “Anders kijken is meer zien!”  Hierbij werd er een beroep gedaan op uw creativiteit in soepel denken. Iets eens van een andere kant bekijken en zoeken naar andere oplossingen. Als het om IT en informatiebeveiliging gaat lijken veel organisaties door angst gedreven en in een tunnelvisie terecht gekomen. Dit kan leiden tot maatregelen die niet effectief en nauwelijks duurzaam zijn. De spanningen tussen security teams en de organisatie neemt toe. Tijd voor verandering! Door kennis en ervaring te delen, te vergelijken en door samen te werken kunnen we tot nieuwe inzichten komen.

  Het team van Traxion had een geslaagde dag. Ook met ons sparren over uw information security aanpak? Wij komen graag met u in contact.