nlen
 1. 20 September Identity & Access management conference

  On September 20th Traxion will participate in this conference for senior risk management, security and IAM professionals across government and large enterprise organisations. It is a platform to discuss the infrastructural challenges and opportunities associated with managing security and identity within the enterprise environment. Location: Postillion Convention Centre Amsterdam.

 2. BTG Business Event 2018

  “Hoe creëren we in de IT een veiligheidscultuur zoals de luchtvaart”.

  Peter Rietveld is keynote speaker op het BTG Business Event 2018. Hij neemt u met een eigen onderzoeksvariant van Air Crash Investigation mee door een succesvolle hack en kijkt welke delen van de beveiliging er gefaald hebben of afwezig waren. Wat kan een organisatie hiervan leren?
  Waar moeten de prioriteiten voor de beveiligingsinspanning liggen? Hoe werken de verschillende delen van de beveiliging samen, zowel in techniek als proces?

  Heeft u als organisatie vragen op IT Security gebied of Identity en Access management? Traxion kan u vanuit een breed portfolio adviseren en ondersteunen. Weten hoe? Wij nemen graag contact met u op.

   

 3. Roundtable “Realiseer uw doelstellingen door uw Informatiebeveiligingsrisico’s te verlagen”

  In de zakelijke dienstverlening wordt de druk op risicomanagement en -controle steeds hoger. Investeerders, Raad van Commissarissen en maatschappij eisen een transparantere bedrijfsvoering. Verantwoording wordt steeds belangrijker. Door de toenemende complexiteit van organisaties, processen, relaties en wet- en regelgeving is dit een groeiende uitdaging.
  Daarom is het wenselijk als u het risicomanagement integraal kunt implementeren. Op deze manier houdt u het overzichtelijk en kunt u eenvoudig de juiste gegevens met collega’s delen ondanks de toenemende complexiteit. Maar hoe pak je dit aan? Hoe koppelt u risico’s en beheersmaatregelen direct aan de belangrijkste doelstellingen? En hoe blijft u dit op een goede manier monitoren om de juiste verantwoording te kunnen afleggen? 

  Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben of gaan krijgen, organiseren Traxion, Naris en Heliview deze Roundtable met als thema: ‘Realiseer uw doelstellingen door uw Informatie Beveiligingsrisico’s te verlagen’
  Deze sessie wordt gehouden op donderdag 14 juni van 10.00 tot 14.00 uur in Vilvoorde, België. Wij nodigen je graag uit om nieuwe inzichten te krijgen en kansen te
  ontdekken door het delen van kennis en ervaringen met vakgenoten.

  Aanmelden kan kosteloos via karin.van.der.ent@heliview.nl  T:003176-8006019

   

 4. Uitdagingen op de Cyber Security conference

  Traxion vandaag op de Cyber Security conference in Affligem, BE. Waar liggen uw nieuwe uitdagingen op dit vlak, ondersteuning nodig? Wij hopen u te ontmoeten op onze stand. Ons team is er klaar voor!

   

 5. Seminar Privacy 24 mei 2018

  Mexon Technology en Traxion organiseren gezamenlijk een seminar rondom het thema Privacy. Tijdens deze informatieve bijeenkomst zullen boeiende sprekers u informeren over de diverse aspecten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de AVG, ook wel de privacywet genoemd) toelichten. Daarbij wordt vooral de theorie vertaald naar de praktijk.

  Tijdens dit gratis seminar zal Mexon Technolgy de mogelijkheden van MexonInControl op het vlak van de AVG demonstreren. Traxion zal toelichten hoe hun cyclische aanpak resulteert in een beheersbare, stabiele infrastructuur die kan voldoen aan de strengste compliancy eisen.

  De focus is op diverse sectoren. U en uw collega’s zijn op 24 mei van harte welkom in Waardenburg. Aanmelden kan hier.

  Het programma duurt van 9.30 u tot ongeveer 12.00 u waarna er gelegenheid is om in informele sfeer tijdens de lunch verder op de materie in te gaan.

   

 6. Privacy Seminar Mexon Technology en Traxion

  Op 24 mei organiseren Traxion en Mexon Technology opnieuw een seminar over Privacy. Bent u al helemaal klaar voor de nieuwe wetgeving? Kijk met ons of u compleet in control bent of dat er misschien nog een paar puntjes op de i gezet moeten worden. U kunt zich inschrijven voor dit gratis seminar in Waardenburg via https://bit.ly/2r32xx3

 7. Congres Identity & Access Management

  Op 17 mei 2018 is Traxion te vinden op het congres over (Enterprise) Identity & Access Management.

  Identity & Access Management (IAM) zorgt ervoor dat de juiste mensen toegang krijgen tot de juiste middelen op het juiste moment om de juiste redenen. Een goede Enterprise IAM oplossing is gebruiksvriendelijk, compliant, veilig en levert kostenbesparingen op.

  Wat zijn de huidige ontwikkelingen op het gebied van IAM?

  Het IAM congres biedt een overzicht van deze ontwikkelingen op het gebied van IAM. Er wordt ingegaan op vragen als:

  • Wat is een goede fundering voor IAM?
  • Waar moet je rekening mee houden bij het inrichten van IAM processen?
  • Wat zijn nieuwe mogelijkheden?
  • Hoe ga ik om met klantidentiteiten?
  • Welke innovaties zijn er?
  • Hoe ga ik om met IoT?

  Traxion loopt voorop in de nieuwste ontwikkelingen en neemt u daarin graag mee. Meer weten? Wij kijken graag met u waarin wij u kunnen ondersteunen. U kunt zich hier kostenloos als deelnemer van het congres aanmelden. Direct meer informatie? U vindt ons via sales.nl@traxion.com of 0418-653883.

 8. Congres Informatieveiligheid in de Overheid 15 maart 2018

  Vandaag op het CKC congres. ‘Hoe maken we informatieveiligheid toekomstbestendig’ is de centrale vraag vandaag. De afgelopen jaren hebben overheidsorganisaties zich in toenemende mate gerealiseerd dat betrouwbare informatieveiligheid geen nevenactiviteit, maar een randvoorwaarde is. Toch staat het vakgebied nog steeds in de kinderschoenen.

  Traxion is hier met partner Mexon Technology aanwezig om uw vragen over dit onderwerp te beantwoorden.

  Deze dag is specifiek gericht op de bewustwording, organisatorische en technische aspecten van informatieveiligheid. Er worden visies en ervaringen gedeeld, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden voor een succesvolle invoering van informatieveiligheid. Speciaal voor CIO’s, CISO’s, Functionarissen Gegevensbescherming en bestuurders afkomstig uit de overheid (rijksoverheid, gemeenten en provincies tot landelijke overheden als waterschappen, politie, brandweer en ZBO’s.)

   

 9. The future CISO Congres IT & Information Security

  Security is voor veel bedrijven een topprioriteit. Er wordt veel geïnvesteerd in oplossingen, diensten en technologie en toch blijft het soms mis gaan. Tijdens het IT & Infosecurity congres werd u op de hoogte gebracht van de actuele gevaren en de technische en culturele oplossingen hiervoor.

  Techniek alleen is niet voldoende. Hoe creëer je een security cultuur? Waar liggen welke verantwoordelijkheden en wie is aansprakelijk?  Emotie vs ratio, hoe worden beslissingen genomen,  Hoe ga je om met security in een steeds complexer wordende IT omgeving? Aspecten als privacy, auditing, resilience en business continuity die zeer belangrijk zijn voor uw security strategie. Beveiliging is zo sterk als de zwakste schakel.

  Het was een succesvolle congresdag met een interessante breakout-sessie van Eric IJpelaar en Johan van Middelkoop over de Next generation Security Officer. Meer weten over onze dienst CISO as a Service? Neem contact op met Traxion.

 10. Congres Identity & Access Management België

  Traxion vandaag op een goed bezocht Identity en Access Management congres in Affligem België, waar we met veel nieuwe bedrijven onze kennis over IAM konden delen.

  De beheersbaarheid van access management is belangrijk in iedere organisatie, zowel uit business als compliance perspectief. In hoeverre begrijpen we IAM al volledig? Heeft de organisatie een complete en volwassen IAM-strategie? Wat betekent IAM in de cloud? Interessante vragen waarover wij graag in gesprek gaan.

   

 11. Cyber Security congres Rotterdam

  Vandaag op het Cyber Security congres in Rotterdam. Eric IJpelaar en Johan van Middelkoop verzorgen een interessante breakout sessie. Zijn de Human Rights te gebruiken als basisprincipes voor informatiebeveiling voor toekomstige ontwikkelingen?

  Andere thema’s die vandaag aan de orde komen zijn

  • Met welke dreigingen u rekening moet houden, nu en in de toekomst en hoe u zich hiertegen kunt wapenen
  • Hoe u kunt voldoen aan de AVG / GDPR en hoe u dit organiseert binnen uw organisatie
  • Hoe u een ransomware op uw organisatie signaleert en mitigeert aanval en hoe u de schade minimaliseert
  • Hoe u bewustzijn creëert binnen uw organisatie
  • Wat de risico’s zijn die samenhangen met belangrijke ICT trends zoals Agile development, Cloud computing, IOT, Digital Transformation etc.

  Meer weten? Neem contact met ons op.

 12. Infosecurity congres

  Op 1 en 2 november was Traxion te vinden op het congres Infosecurity.nl , een belangrijke vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT security. Wilt u weten wat Traxion op dit gebied kan betekenen, neem contact met ons op.
 13. Cloud Identity Roundtable successful

  Another successful event last week in Belgium: Traxion and Sailpoint were Thought leaders in a Roundtable about Cloud Identity.

  Automation and control of access is more complex today than ever before. The current mix of applications and access scenarios make a custom made manually managed Identity & Access Governance (IAG) solution extremely complex, time-consuming and expensive.

  Identity & Access Governance (IAG) solutions give organizations control over who has access to data and to which data. People often fail to realize or acknowledge that logic is required to achieve the structured management of information and systems. Identity management is the main solution for current security challenges, reducing the risks from undesirable access and providing compliance improvements but how do you establish this?

  When completely cloud-based, should it be a cloud-based solution as well, or not? Is it possible to automate the compliancy processes? Security of Business growth, what does your company choose? Do you have to choose?

  These and more questions were part of the Roundtable discussion, were all participants gained new insights and discovered new challenges and opportunities. Interested in taking part in our Roundtables? Contact us at traxion.com

 14. Cyber Security Conference Belgium 30 May 2017

  Surviving the Internet of Threats.

  Traxion was partner bij dit congres in Affligem-Essene in België waar werd gekeken naar de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Cybersecurity: de opkomst van Internet of Threats. Hoe beschermt u uw kostbare data en andere zaken in die context.

  Voor organisaties is het niet langer de vraag óf maar wanneer ze zullen worden gehackt of wannéér een (cyber)incident gemanaged moet worden. Het  “nieuwe normaal” verschuift naar “Veronderstel dat u al gehackt bent”…  Wanneer en hoe ontdekt u dat? Wanneer kunt u weer het sein “Brand meester” geven?

  Traxion deelt graag haar visie en kennis op dit vlak met u. Neem contact met ons op als u meer informative wenst T 0032 (0)1528 5070.

   

   

 15. Identity and Access Management congres 18 mei 2017

  Thema: De impact van de digitale transformatie

  Identity and Access Management zorgt ervoor dat de juiste mensen toegang krijgen tot de juiste middelen op het juiste moment om de juiste redenen. Een goede IAM oplossing is gebruiksvriendelijk, compliant, veilig en levert kostenbesparingen op. De digitale transformatie, die als doel heeft om toegevoegde waarde te creëren voor zowel de interne als externe klanten, heeft impact op de Identity & Access Management oplossingen die organisaties gebruiken.

 16. Workshop Gehackt en wat nu?

  Op 12 mei organiseert Traxion in Waardenburg de ‘achterstevoren workshop Gehackt’.
  Met een aantal key spelers uit IT en business domein gaan we na wat er moet gebeuren als er een hack in uw organisatie ontdekt is. Wat moet u doen om het sein “All Clear” te geven? Wie mag dat sein geven? Op welke voorwaarden gaat u dat geven?
  We zullen samen met u onderzoeken hoe het staat met uw certificaten en encryptiesleutel management. Een ander belangrijk punt is het beheer van accounts. Als er een hack plaatsgevonden heeft, is inzicht wie privileged rechten heeft van groot belang. In deze workshop kijken we o.a naar deze drie elementen: PKI, privileged accounts en netwerk monitoring. Deze, tezamen met een aantal andere elementen, geven namelijk inzicht in welke preventieve en detectieve maatregelen u moet nemen. En om dan met zekerheid het signaal “All clear” te kunnen geven. Als u dit in een korte tijd kunt realiseren dan bent u 100% cyber resilient. Zou het zo kunnen zijn dat u dan ook de juiste maatregelen inregelt die nodig zijn om incidenten te voorkomen?

  Programma:
  12.00 uur Inloop en Lunch
  13.00 uur Aanvang workshop
  15.00 uur Aanvang Borrel en napraten

  Locatie:
  Traxion, Koeweistraat 4b in Waardenburg (buurt van Zaltbommel) aan de A2.
  Meldt u z.s.m. aan 0418-653883 of sales.nl@traxion.com

  Workshop gemist? Bel of mail ons in voor een nieuwe datum.

 17. 12 mei 2017 Workshop “Ik ben gehackt” ofwel “All Clear/Brand meester/Brand”

  Op 12 mei organiseert Traxion in Waardenburg de ‘achterstevoren workshop “Ik ben gehackt” ofwel  “All Clear/Brand meester/Brand”.

  Met een aantal keyspelers uit IT en business domein gaan we na wat er moet gebeuren als er een hack in uw organisatie ontdekt is. Wat moet u doen om het sein “All Clear” te geven? Wie mag dat sein geven? Op welke voorwaarden gaat u dat geven?

  We zullen samen met u onderzoeken hoe het staat met uw certificaten en encryptiesleutel  management. Certificaten zijn veelal de sleutel voor toegang tot systemen en applicaties. Zijn certificaten gestolen tijdens de hack? Hoe veilig zijn de certificaten opgeborgen? Weet u zeker dat certificaten niet zijn gestolen en als backdoor worden gebruikt door hackers? Mag iedereen zo maar een certificaat aanvragen en installeren? Hoe vaak worden certificaten vernieuwd op uw mobiele devices en laptops en wat voor certificaat krijgen ze dan?

  Een ander belangrijk punt is het beheer accounts. Als er een hack plaatsgevonden heeft, is inzicht wie priviliged rechten heeft van groot belang. Maar zeker ook welke privileged accounts u allemaal heeft en of de bijbehorende credentials eenvoudig te stelen zijn. Hoe weet u dat deze niet gestolen zijn en als backdoor gebruikt worden door de hacker.

  Dit zijn 2 voorbeelden waarin we laten zien dat het “All Clear” signaal niet zo eenvoudig te geven is. Welke backdoors zou de hacker nog meer te weten zijn gekomen?

  In deze workshop kijken we o.a naar deze drie elementen: PKI, priviliged accounts en netwerk monitoring. Deze, tezamen met een aantal andere elementen, geven namelijk inzicht in welke preventieve en detectieve maatregelen u moet nemen. En om dan met zekerheid het signaal “All clear” te kunnen geven. Als u dit in een korte tijd kunt realiseren dan bent u 100% cyber resilient. Zou het zo kunnen zijn dat u dan ook de juiste maatregelen inregelt die nodig zijn om incidenten te voorkomen?

   

  Programma:

  12.00 uur Inloop en Lunch

  13.00 uur Aanvang workshop

  15.00 uur Aanvang Borrel en napraten

   

  Locatie:

  Traxion, Koeweistraat 4b in Waardenburg (buurt van Zaltbommel) aan de A2.

  Meldt u aan voor 21 april via peter.jansen@traxion.com.

 18. 9 March Enterprise Security and Risk Management conference

  On 9 March Traxion will be represented at the Enterprise Security and Risk Management conference in Amsterdam.

  The cost and sophistication of security breaches is increasing. Most enterprises are under pressure to build resilience and protect their critical data and systems in the face of budgetary constraints and disruptive technology uptake by employees.  The ESRM Europe event will discuss the evolving threat landscape and what organisations can do to manage the multitude of risks that can disrupt business. Expert speakers will share best practice on how businesses can proactively monitor risks and offset them by bolstering their capabilities.

  Want to learn what Traxion can do for your? Please meet us at this conference or contact us at sales.nl@traxion.com

   

 19. 8 maart 2017 IDM Europe, Amsterdam

  Op 8 maart 2017 zal Traxion vertegenwoordigd zijn op het congres Identity Management Europe, dat plaatsvindt in Amsterdam. Het congres richt zich op senior risk management, security en IAM professionals in grote bedrijven en overheid en biedt een platform om te discussiëren over de infrastructurele uitdagingen en kansen die rondom identity binnen organisaties liggen.

  Zie ook www.whitehallmedia.co.uk/idmeurope

  Identity en Access Management (IAM) krijgt een steeds belangrijker plaats in de relaties met klanten en zorgt voor verbeterde dienstverlening als de juiste mensen de toegang tot de juiste informatie op het juiste moment krijgen. IAM is de eerste verdedigingslinie om systemen, applicaties en data te beschermen, rekening houdend met vertrouwelijkheid, integriteit en privacy.

  Traxion maakt graag kennis met u op dit congres om te laten zien wat Traxion op het gebied van identity en access management voor u kan betekenen. Wij zijn  uw partner in een breed veld van information security.

 20. Speedmeet bij Avans Hogeschool

  Vandaag aanwezig op de Avans Speedmeet van de Academie voor Industrie en Informatica, op zoek naar toekomstige stagiairs en afstudeerders.

 21. 15 februari IT and Information Security congres

  OP 15 februari zal Traxion aanwezig zijn op het Heliview congres IT & Information Security in ‘s-Hertogenbosch. Security is voor veel bedrijven een topprioriteit. Er wordt veel geïnvesteerd in oplossingen, diensten en technologie en toch blijft het soms mis gaan. Tijdens dit congres wordt u op de hoogte gebracht van de actuele gevaren en de technische en culturele oplossingen hiervoor.

  Techniek alleen is niet voldoende. Hoe creëer je een security cultuur? Waar liggen welke verantwoordelijkheden en wie is aansprakelijk?  Emotie vs ratio, hoe worden beslissingen genomen,  Hoe ga je om met security in een steeds complexer wordende IT omgeving? Aspecten als privacy, auditing, resilience en business continuity die zeer belangrijk zijn voor uw security strategie. Beveiliging is zo sterk als de zwakste schakel.

  Dit congres helpt u met uw security strategie. Traxion komt als Partner in Information Security graag met u in gesprek om te kijken waar u nu staat en wat de gewenste of vereiste situatie moet worden. Wij hopen u te ontmoeten op onze stand.  Meld u hier kosteloos aan en laat u direct inspireren!

   

 22. PKI Deep Dive training

  Afgelopen week vond bij Traxion weer een succesvolle PKI Deep Dive training plaats. Het doel van de Deep Dive was pentesters, ontwikkelaars en beheerders die door nieuwe technologieën als mobile en Cloud geconfronteerd worden met certificaatvraagstukken, bij te spijkeren tot de huidige stand van zaken. Onderwerp was de stand van zaken in cryptografie en daarbinnen PKI in het bijzonder. Wat zijn nieuwe ontwikkelingen en standaarden op het gebied van cryptografie, wat is de impact, hoe doe je de migratie etc. De interessante sessie werd gevolgd door enkele van onze klanten en een aantal eigen consultants.

   

 23. Ik ben gehackt, wat nu?

  Gehackt, wat nu….U weet wat u moet doen, toch?? Maar weet u wanneer uw netwerk weer veilig is? Wanneer geeft u het sein BRAND MEESTER? Vandaag is Traxion aanwezig op het Heliview congres IT & Information Security in ‘s-Hertogenbosch. Security is voor veel bedrijven een topprioriteit. Er wordt veel geïnvesteerd in oplossingen, diensten en technologie en toch blijft het soms mis gaan. Wat te doen áls het misgaat, wat te doen om ongewenste situaties te voorkomen. Gezien het aantal deelnemers aan het event een zeer actueel thema.

  Techniek alleen is niet voldoende. Hoe creëer je een security cultuur? Waar liggen welke verantwoordelijkheden en wie is aansprakelijk?  Emotie vs ratio, hoe worden beslissingen genomen,  Hoe ga je om met security in een steeds complexer wordende IT omgeving? Aspecten als privacy, auditing, resilience en business continuity die zeer belangrijk zijn voor uw security strategie. Beveiliging is zo sterk als de zwakste schakel. Wilt u meer weten? Wij komen graag met u in gesprek.

 24. Cyber Security congres België

  cyber-security-belgie

  Vandaag is Traxion aanwezig op het Cyber Security congres in België, gericht zich op CISO’s, (IT)security managers en security specialisten.

  Tijdens dit congres worden de nieuwste inzichten gepresenteerd rondom de wijze waarop uw kroonjuwelen (kunnen) worden ontvreemd en hoe u daartegen zo goed mogelijk beschermd kan worden. Onderwerpen als data security, hacking door de jaren heen, security intelligence & monitoring, legal, security governance en crisismanagement passeren onder andere de revue.

  Het gezegde “het is niet óf maar wannéér u gehackt wordt”hoeft op u niet van toepassing te zijn. De kans dat u gehackt wordt is echter groter dan u denkt. Hoe tref je de juiste en tijdige maatregelen om deze kans zo klein mogelijk te maken, en hoe ga je te werk als er toch een hack heeft plaatsgevonden?

  Traxion heeft ruime expertise op het gebied van Cyber Security en kan u informeren waar voor u de bedreigingen liggen. Heeft u het congres gemist? Neem contact met ons op om te ontdekken met welke expertise Traxion u kan ondersteunen.

 25. Privacy en security in de organisatie, integratie of niet?

  CISO Roundtable: Hoe beleg je security en privacy verantwoordelijkheden in de organisatie? Integratie of juist niet? 

  Vanmiddag wordt bij Traxion aan de hand van stellingen een CISO Roundtable discussie gevoerd met een kleine groep CISO’s, Security en Risk & Compliance managers.

  Er worden op dit moment heel veel bijeenkomsten georganiseerd rondom dit onderwerp. Vaak staat de vraag centraal hoe de wet geïnterpreteerd moet worden. Er wordt helaas voorbijgegaan aan de vraag waar nu de verantwoordelijkheden voor privacy liggen. We zien dat privacy onder de verantwoordelijkheid van security geschoven wordt. Maar is dat nu wel de juiste plek? Is de CISO en de Privacy Officer dezelfde persoon en hebben zij dezelfde ken

  Vanuit de praktijkcase van de Hogeschool Utrecht, ingeleid door Johan van Middelkoop (CISO van de Hogeschool Utrecht) lichtte Leon Haszing (Privacy Officer van het Radboud UMC) in het kort toe wat het verschil en de overeenkomsten zijn tussen security en privacy. Maar vooral ook hoe dit het best te organiseren is in je eigen organisatie. Natuurlijk rekening houdend met de voorwaarden vanuit wet- en regelgeving en de randvoorwaarden van de organisatie.

  img_0549

   

 26. 11 oktober, jobbeurs Avans Hogeschool Den Bosch

  Traxion is er vandaag bij tijdens de speeddates met afstudeerders van Avans Hogeschool in Den Bosch met interessante vacatures op IT Security gebied. Een mooie manier om met elkaar kennis te maken.

  avans

 27. 20 september 2016 Platform Architecture Workshop

  Op 20 september organiseerde Okta een Platform Architecture Workshop.

  Tijdens deze workshop gaf onze partner Okta nieuwe ideeën, inspiratie en inzichten over hoe uw organisatie groei en innovatie zou kunnen bevorderen. Dit was een unieke kans om te leren hoe bedrijven Okta’s krachtige identiteitsoplossingen gebruiken als fundering voor hun applicaties en portals.

  Traxion was als Partner van Okta aanwezig op dit Platform. Samen met deelnemers kon ervaren worden hoe het proces van authenticatie, management en beveiliging van eindgebruikers voor uw klanten en partners vereenvoudigd kan worden. Gastspreker was Frank Keessen van Mazars.

   

 28. 14 juni 2016 Roundtable Federated Access Management

  Heliview organiseert op 14 juni een Roundtable in Mechelen met Traxion en Ping Identity als kennispartners. Met de deelnemers zal gediscussieerd worden over modern federated access security management. Hoe bent u in staat bent gelijke tred te houden met de huidige ontwikkelingen, en welke voordelen zijn er te realiseren met een moderne Access Security oplossing.

  Huidige organisaties zijn op allerlei manier toegankelijk en dienen optimaal  beschermd te worden: alle gebruikers en devices moeten continue geverifieerd worden als authentiek en betrouwbaar. Door identity federation met multi-factor authenticatie te combineren, zijn organisaties in staat veilig over alle domeinen heen single sign-on toe te passen op web- en mobiele applicaties, ongeacht waar de gebruiker zich bevindt of wat voor device wordt gebruikt. Belangrijk is dat het ontwerp meegroeit met de organisatie en dat gebruik wordt gemaakt van open standaards.

  Wilt u meer over dit onderwerp weten of deelnemen aan de roundtable? Neem contact met ons op.

 29. Congres Identity & Access Management 18 mei

  “Identity en Access Management in het tijdperk van digitale business”.

  Weet u welke IAM oplossing het beste bij uw organisatie past en hoe u moet omgaan met bijvoorbeeld privacy, governance en risicomanagement? Traxion zal voor de 11de keer op het IAM congres van Heliview vertegenwoordigd zijn, waar een overzicht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IAM gebracht wordt. Bezoek ons op onze stand of neem contact met ons op om te zien op welk Information Security vlak Traxion u kan ondersteunen.

 30. Federated Access Security management seminar

  Traxion en Ping Identity organiseerden  gezamenlijk een seminar over moderne federated access security management. Wij lieten hier zien hoe u in staat bent gelijke tred te houden met de huidige ontwikkelingen, en welke voordelen te realiseren zijn met een moderne Access Security oplossing.

  Huidige organisaties zijn op allerlei manier toegankelijk en dienen optimaal  beschermd te worden: alle gebruikers en devices moeten continue geverifieerd worden als authentiek en betrouwbaar. Door identity federation met multi-factor authenticatie te combineren, zijn organisaties in staat veilig over alle domeinen heen single sign-on toe te passen op web- en mobiele applicaties, ongeacht waar de gebruiker zich bevindt of wat voor device wordt gebruikt. Belangrijk is dat het ontwerp meegroeit met de organisatie en dat gebruik wordt gemaakt van open standaards.

  Wilt u meer over dit onderwerp weten? Neem contact met ons op. Op 14 juni organiseren wij over dit onderwerp een Roundtable in Mechelen.

  7240250185714cd35c390f_collage_280

 31. 23 maart 2016 IDM Europe congres

  Traxion was vertegenwoordigd op het IDM Europe congres in Amsterdam. Veel gastsprekers gaven hun visie op de laatste ontwikkelingen, trends en technologieën op het gebied van Identity en Access Management. Wilt u weten wat dit voor uw bedrijf betekent? Traxion kan ondersteuning bieden op de vele vlakken binnen Information Security. Neem hiervoor contact met ons op.

 32. IT & Information Security

   

  IMG_0290

  Information Security  is voor veel bedrijven een topprioriteit, hetgeen gisteren bleek uit het hoge bezoekersaantal van 240 deelnemers op het IT & Information Security Congres in Den Bosch waar Traxion vertegenwoordigd was. Er wordt veel geïnvesteerd in oplossingen, diensten en technologie en toch blijft het soms mis gaan. Tijdens dit congres werden de actuele gevaren met daarbij de technische en culturele oplossingen hiervoor gepresenteerd. Techniek alleen blijkt niet voldoende; beveiliging is zo sterk als de zwakste schakel, en dat blijkt vaak het eigen personeel te zijn.

  Hoe creëer je een security cultuur? Hoe zet je een Security Awareness programma op? Wat is de rol en positie van de CISO? Hoe ga je om met security in een steeds complexer wordende IT omgeving? Wat is de businesswaarde van security? Aspecten als privacy, auditing, resilience en business continuity zijn zeer belangrijk voor uw security strategie. Graag zijn wij uw partner als begeleiding in deze trajecten.

 33. 19 januari 2016 Roundtable België RSA en Traxion

  Heeft u nog de controle over Identity & Access? Wat is de impact van IAM op uw organisatie en hoe toekomstgericht is uw IAM beleid? Traxion en RSA nodigen geïnteresseerde managers uit België graag uit voor de exclusieve Round Table “De roadmap voor toekomstgerichte IAM”
  Deze interactieve vakbijeenkomst biedt u de unieke gelegenheid dialoog aan te gaan met vakgenoten van toonaangevende organisaties in België over IAM uitdagingen. Het delen van expertise en ervaringen brengt nieuwe inzichten en biedt u de kans innovatieve oplossingen te bedenken.

  Locatie van deze Roundtable is Mechelen. Voor meer informatie: emiel.willems@heliview.nl

 34. 10 december 2015 Roundtable Identity & Access: today and in the future?

  In collaboration with Heliview Traxion and Okta organised a successful Round Table in Mechelen, Belgium. This interactive knowledge session offered the unique opportunity to discuss about IAM challenges with peers within leading organizations in Belgium. Sharing knowledge and experience brought new insights and enabled participants to find innovative solutions. Topics were:

  • How to stay in control with IAM, also in the future?
  • Is it possible to reach a secure and at the same time user friendly environment?
  • How to support mobility and BYOD?
  • How to avoid shadow IT?

   

   

 35. Roundtable IT Security in onderwijs 26-11-2015

   

  IMG_7827

  Traxion organiseerde vandaag de tweede Roundtable met IT-Security verantwoordelijken uit grote onderwijsinstellingen. Er werd gediscussieerd  over actuele zaken die branchebreed spelen. Neem contact op indien u een volgende keer wilt aansluiten.

 36. Cyber Security Congres 17-11-2015

  collage-2015-11-18

  Sfeerimpressie van het Cyber Security congres in Amersfoort. Hacking Awareness stond centraal. Hoe creëer je bewustwording en krijg je inzicht in bedreigingen. Begrijp de bedreigingen, wat is het belang van de hacker. Organiseer oplossingen vervolgens integraal in je bedrijf. www.traxion.com/pentesting

 37. Traxion op IBD Praktijkdag

  Traxion is vandaag vertegenwoordigd op de eerste IBD-Praktijkdag “Work IT Out” in Maarssen. De dag heeft tot doel gemeenten te inspireren en voeden door middel van het delen van kennis en ervaringen op informatiebeveiligingsvlak en biedt tevens een podium om onderling te netwerken en kennis uit te wisselen.

  Peter Rietveld verzorgt hier een presentatie over Bewustwording & Informatiebeveiliging: de opkomst van Situational Awareness. Traxion concentreert zich op besturing van de beveiligingsinspanning enerzijds en het oplossen van toegangsvraagstukken anderzijds.

  collage-2015-11-05