Independent. Dynamic. Involved.
nlen
 1. 15 februari congres Security Leadership

  In februari 2022 zal Traxion als partner deelnemen aan het Security Leadership congres van Heliview. Het event toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT-security en helpt u uw security strategie op orde te krijgen en aan te scherpen.

  Het congresthema ‘Voorsprong door organisatorische intelligentie’ biedt mogelijkheden voor interessante break-out sessies en presentaties, waarbij ook Traxion een van de break-out sessies zal presenteren.

  Een team van Traxion beantwoordt op het congres graag al uw vragen op het gebied van security. Zien we u ook? Aanmelden kan hier.

   

 2. Traxion bundelt krachten met Swiss IT Security Group

  Swiss IT Security Group (SITS Group) en Traxion Nederland en Traxion België (Traxion): de grootste onafhankelijke security service provider van Identity Driven Security in de Benelux, zijn verheugd u te kunnen melden dat wij een overeenkomst voor een strategisch partnerschap hebben bereikt en ondertekend. Met dit partnership zet SITS Group de eerste stap in de Benelux markt en breidt haar Managed Security Services uit met de Identity Centric Security Services van Traxion. Wij zien dit als een belangrijke stap voor beide bedrijven.  

  Strategic partnership SITS Group and Traxion

   

   

  Traxion is opgericht in 2000 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot de toonaangevende aanbieder van Identity Centric Security Services in Nederland en België. De ruim 130 hooggekwalificeerde professionals beschikken over een hoog niveau van technische know-how en hebben oog voor toekomstige ontwikkelingen, wat tot uiting komt in de hoge kwaliteit van de dienstverlening, de relevante referenties van prestigieuze blue-chip klanten en de succesvolle ontwikkeling van het bedrijf.  

  “Door het samenvoegen van de bedrijven, onze Managed Security Services en hooggekwalificeerde professionals binnen de SITS Group, zullen we in staat zijn om de diensten naar onze klanten uit te breiden en onze ambities te realiseren om klanten te ondersteunen en weerbaarder te maken”, aldus Evert van den Branden – CEO van Traxion.  

  “We zijn zeer verheugd dat Traxion het eerste lid buiten de regio Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk is dat toetreedt tot de SITS Group. We zijn ervan overtuigd dat we de Group kunnen uitbreiden en aanvullen met de sterke punten van Traxion, met name op het gebied van strategische en technische advisering. Met de drie oprichters Evert, John en Erik halen we geweldige ondernemers in huis die een sterke bijdrage zullen leveren aan de groep en onze buy-and-build strategie in de Benelux zullen stimuleren en uitbreiden”, voegt Philipp Stebler, CEO van Swiss IT Security Group AG, toe.  

  SITS Group, inclusief Traxion, is in verdere gesprekken met bedrijven in Europa om de expansie van de groep actief te bevorderen en zo in de toekomst de leidende Europese IT Security Group te worden. De huidige groep heeft meer dan 600 hooggekwalificeerde professionals in dienst. 

 3. 14 oktober IAM congres ‘Hoe het werken op afstand IAM beïnvloedt’

  Fijn dat we u weer live kunnen ontmoeten op de eerste dag van het IAM-congres in Den Bosch.  Naast vragen rond het thema ‘Hoe het werken op afstand IAM beïnvloedt’, gekozen door congresorganisator Heliview, gaan wij graag met u in gesprek over alle IAM-uitdagingen die er bij u nu of in de nabije toekomst spelen.
  Traxion’s business consultant Tessa Schlief verzorgt op deze live dag een break-out sessie met de nieuwsgierigmakende titel ‘Rubbish based access control’.

   

   

  Traxion is graag uw gesprekspartner op dit congres. U kunt via de organisator een afspraak met ons inplannen, ook kunt u ons ontmoeten op onze stand. Stel ons uw vragen, Traxion is niet voor niets uw Partner in Information Security. Tot ziens op 14 oktober!
  (En mocht u het congres op deze dag niet kunnen bezoeken, het team van Traxion maakt ook graag buiten het congres om een afspraak met u, online of live).
 4. 6 oktober 2021 Security Congres PvIB

  Security Congres, Platform voor Informatiebeveiliging, 6 oktober!
  Al uw bedrijfsinformatie beschermen tegen mogelijke aanvallen wordt een steeds onmogelijkere opgave. Kleur bekennen, keuzes maken: de noodzaak van het hebben van een security strategie groeit. Over het hoe en waarom vertelt Traxion’s Peter Rietveld op dit congres meer in de sessie “Over Security Strategie; het gaat alleen om toegang!”.

  Vragen over úw security strategie? Traxion helpt u graag verder.

 5. 29 september 2021 Roundtable Digitale Transformatie

  Op 29 september zal Traxion samen met partner Okta als kennispartner de Roundtable over Digitale Transformatie hosten. In deze door Flevum georganiseerde Roundtable zal Ad de Goeij, Global Director IT Strategy & Planning bij FrieslandCampina, laten zien op welke manier FrieslandCampina een balans zoekt tussen het realiseren van waarde uit digitale transformatie en het waarborgen van een betrouwbare technologische backbone. Welke stappen zijn er bij FrieslandCampina genomen om een IT organisatie op te zetten die het bedrijf maximaal ondersteunt in het realiseren van deze digitale ambities?

  Na de presentatie van Ad de Goeij praten we verder met de deelnemers over security-gerelateerde vragen.

 6. 1 juli Roundtable over Digital supply chain security

 7. 24 februari webinar basis BizDevOps

  In het kader van “De maand van..’ vindt er op 24 februari om 12.00 uur een webinar plaats over onze Services tak. Robert van Dee legt in een interessant webinar de basisprincipes uit van BizDevOps. Het hoe, wat en waarom wordt in heldere taal uitgelegd. Uiteraard is er de gelegenheid om vragen te stellen.
  Wil je deelnemen aan dit webinar, schrijf je dan in door een mailtje te sturen naar sigrid.klooster@traxion.com.
  Tot dan!
 8. Identity & Access congres 2020 online

  Dit jaar was Traxion aanwezig bij de online editie van het IAM congres! Alle nieuwe ontwikkelingen van IAM waren online terugvinden, zoals u eerder in de live edities gewend was.

  Traxion verzorgde dit keer presentaties met alle updates over PAM en API’s, in heldere videotalks. Heeft u ons gemist?  Ons team experts staat elke dag klaar voor al uw vragen en oplossingen op het gebied van Identitiy en Access management, u kunt ons rechtstreeks benaderen. Laat weten wat wij voor u kunnen betekenen!

   

 9. 2 februari 2021 Hoe houdt u uw Multi Cloud omgeving onder controle?

  Is een Multi Cloud omgeving dé strategische oplossing voor complexe vraagstukken? De afgelopen jaren is er een enorme groei geweest in Cloud Applicatie Services in de vorm van onder ander SaaS, en door de ontwikkelingen van Covid-19 is deze groei in sneltreinvaart gegaan. Hoewel organisaties hier nu de vruchten van plukken, zijn er ook nieuwe uitdagingen bijgekomen. Cloudplatforms beheren is gezien hun complexiteit en schaal uitdagend en veeleisend. Een van de grootste uitdagingen bij het werken met meerdere Cloud Applicatie Services is het centraal managen hiervan. Hoe houdt u dit inzichtelijk en veilig?
  Met veranderende regelgeving, complexe hybride omgevingen en externe dreigingen is security en compliance een constante zorgfactor voor uw organisatie. Een goed doordachte cloud infrastructuur helpt u bij het inzichtelijk en veilig houden van data en applicaties.

  Maar hoe ontdekt, beschermt en regelt u alle toegang tot alle apps en data? Oftewel, hoe beheert u uw multi cloud omgeving op de juiste manier? Weet u wie er toegang heeft en hoe deze gebruikt wordt? Is de toegang gerechtvaardigd, en kan dit bewezen worden?

  In een door Heliview georganiseerde Digitale Round Table sparden Traxion en Sailpoint met geïnteresseerde vakgenoten en discussiëerden over een Multi Cloud omgeving en de diverse vragen die dit onderwerp oproept.

  Meer weten over Round Tables waarin Traxion als sparring partner aan tafel zit?  Neem contact met ons op om op de hoogte gehouden te worden van volgende activiteiten.

 10. 19 oktober 2020 Congres Identity & Access Management

  Helaas, door alle Coronamaatregelen ging het Identity & Access Management congres op 19 oktober in de bedachte vorm niet door. Maarr… er komt een online editie! Meer informatie over de online editie leest u hier.

   

 11. De maand van PAM

  Woensdag 24 juni presenteerde Traxion een webinar over Privileged Access/Account Management. Onze ervaren Technisch Consultant Brain de Vries legde binnen 45 minuten de basics van PAM uit.

 12. De maand van IAM

  Ons eerste webinar over Identity en Access Management vond onlangs plaats op 27 mei. In korte tijd legde onze ervaren Business Consultant Jeroen Remie de basics van IAM uit, waarbij hij onder andere stil staat bij veiligheid rondom remote werken en de cloud.

  Binnenkort volgen meer webinars.

 13. Jubileum Traxion 20 jaar

  Op 29 februari konden we proosten op het 20-jarig bestaan van Traxion! De partners Evert van den Branden, Erik de Jong en John van Westeneng kijken terug op een fantastisch gegroeid bedrijf. Met een feestelijke toost gaan we de toekomst tegemoet.

 14. 12 februari 2020 congres IT & Information Security

  Het jaarcongres IT & Information Security belooft ook dit jaar een mooi congres te worden. Het congresthema over CISO Leadership vraagt u kritisch te kijken naar de CISO rol binnen uw organisatie. Hoe geeft ú invulling aan de brede rol van de CISO?

  Organisaties moeten beschikken over voldoende kennis, capaciteit en organisatiestructuur om het brede palet aan uitdagingen aan te kunnen. Heeft u voldoende expertise in huis of wilt u wellicht expertise inhuren? Traxion heeft de formule CISO as a Service in het leven geroepen: een CISO die onmiddellijk bij u inzetbaar is en de juiste kennis en vaardigheden van bewezen methodes en standaarden bezit. Deze CISO maakt informatiebeveiliging inzichtelijk, (be)grijpbaar – ook voor niet-specialisten- en daarmee bestuurbaar. Deze persoon heeft toegang tot specialistische kennis middels het brede portfolio van Traxion.

  Meer weten? Loop eens langs bij onze stand. Wij komen op dit congres graag met u in contact over méér dan uw CISO-gerelateerde vraagstukken. Traxion is Partner in Information Security met een breed portfolio op information security vlak. Met strategische, tactische én operationele visie begeleiden we onze klanten naar robuuste security en/of identity & access management oplossingen.

   

   

 15. 4 februari 2020 Roundtable Cloud Security

  Vandaag in Kasteel Woerden een succesvolle Roundtable over Cloud Security! Met een groot aantal belangstellenden werd gediscussieerd over de uitdagingen die hier liggen. Hoe herpak je de controle over Cloud Security?

  De overstap naar de Cloud is voor veel organisaties onvermijdelijk en Cloud Security is daarom een onontbeerlijke factor waarmee rekening gehouden dient te worden. Hoe gaat u om met de constant evoluerende dreigingen en welke beveiliging past het best bij uw infrastructuur?

  De voordelen van de digitale transformatie en het gebruik van Cloud zijn duidelijk; organisaties kunnen nu sneller innoveren, apps en services sneller lanceren en dit tegen een fractie van de kosten. Er is echter minder aandacht voor de veiligheidsaspecten. Ook op het gebied van de reis die uw data doormaakt. Op dit punt komen IT, business en beveiliging helaas niet altijd overeen.
  Er zijn veel verschillende security aspecten die direct invloed kunnen hebben op uw Cloud omgeving. Maar hoe garandeert u data protectie? Hoe zorgt u voor een vlekkeloze business continuity en data recovery en dit binnen de verschillende Cloud omgevingen?
   Veel uitdagingen die een rol spelen binnen Cloud omgevingen kwamen tijdens deze Roundtable aan bod.

  Wilt u ook een keer actief deelnemen aan een van onze Roundtables? Laat het ons even weten. Contact

 16. Cyber Security Escaperoom

  Opnieuw staat Traxion met de cybersecurity escaperoom bij één van onze klanten binnen de overheid. Hierbij wordt de escaperoom gebruikt als kick-off om informatiebeveiligingsbewustzijn onder de aandacht te brengen bij de medewerkers. 60 medewerkers zijn tijdens een 8-tal sessies getraind.
  De medewerkers waren razend enthousiast!

  Het was mooi om te zien hoe een aantal medewerkers eerst sceptisch waren t.o.v. het gewenste gedrag en na het bezoek aan de escaperoom het nut inzagen van dit gedrag. Kortom het doel is behaald om het onder de aandacht te brengen.

  Interesse wat Traxion voor u kan betekenen op het gebied van awareness? Wij vertellen u graag meer.

  Neem contact op.

 17. 21 januari 2020 Roundtable Toegang en controle tot applicaties

  Op 21 januari was Traxion samen met Okta kennispartner op de Roundtable “Toegang en controle tot applicaties als vitaal onderdeel van uw security beleid”.

  Het beheren en besturen van toegang is complex. De huidige mix van applicaties en toegangsscenario’s maken een Identity & Access Management (IAM) oplossing extreem complex en tijdrovend. Een effectieve oplossing voor identiteit en toegangsbeheer kan een  organisatie helpen met veilige, efficiënte en gecontroleerde toegang tot bronnen op verschillende platformen.

  De volgende onderwerpen laggen op tafel:

  • Bent u op de goede weg met uw IAM strategie?
  • Hoe brengt Customer IAM de digitale klantbeleving naar het volgende level?
  • Hoe creëer je de brug tussen interne en extern identiteiten in een hybride omgeving?
  • Kan goede IAM helpen om je API Security te verbeteren/toegang te centraliseren?
  • Is er een bewezen roadmap voor (C)IAM beveiliging?

  Wilt u ook een keer deelnemen aan een Roundtable? Neem contact met ons op.

 18. Digital Identity Summit Belgium 19 november 2019

  Deze dag stond in het teken van hoe e-Identity, Trust, Cloud en API’s zich ontwikkelen en hoe deze een belangrijke rol zullen vervullen in de digitale transformatie en cyber-survival.

  In de door Senior consultant Nick van der Meijde verzorgde break-out sessie leerde u alles wat u wilt weten over API’s. Heeft u deze kans gemist en heeft u vragen over API’s? Traxion ontmoet u graag een andere keer. Neem contact met ons op om een afsraak te maken.

   

 19. 24 september Round Table Toegang en controle tot applicaties

  Op 24 september waren Traxion en Okta kennispartner bij de Round Table “Toegang en controle tot applicaties als vitaal onderdeel van uw security beleid”.

  Het beheren en besturen van toegang is vandaag de dag complexer dan ooit. De huidige mix van applicaties en toegang scenario’s maken een Identity & Access Management (IAM) oplossing extreem complex en tijdrovend. Een effectieve oplossing voor identiteit en toegangsbeheer kan een organisatie helpen met veilige, efficiënte en gecontroleerde toegang tot bronnen op verschillende platformen.
  Zonder een gecentraliseerde IAM-oplossing in een organisatie, beheert het IT-personeel meestal de authenticatie en autorisatie over een breed scala van technische platforms. Deze ondersteunen verschillende bedrijfsfuncties, variërend van intern gebruikte gegevensbronnen tot kritieke applicaties voor klanten.

  Door de veranderende regelgeving, complexe hybride omgevingen en externe dreigingen is security en compliance een constante zorgfactor voor uw organisatie. Hoe houdt u dit landschap overzichtelijk en beheersbaar, lettende op kosten, tijd en beveiliging.

  Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseerde Heliview deze Round Table samen met Traxion en Okta als kennispartner.

 20. Roundtable De Do’s & Don’ts van een goed IAM-beleid

  Traxion was samen met partner Sailpoint kennispartner bij Heliview’s roundtable “The Do’s & Don’ts van een goed IAM beleid”.  Een mooie opkomst met interessante discussies!

  Met veranderende regelgeving, complexe hybride omgevingen en externe dreigingen is security en compliance een constante zorgfactor voor IT. Deze kunnen het overzicht verliezen door onvoldoende zichtbaarheid, controle en grip op de hoeveelheid van applicaties en achterliggende data.

  Ook cloud en mobiel hebben de manier waarop IT diensten levert getransformeerd. Zonder een geautomatiseerde manier om gebruikersidentiteiten te beheren, heeft IT een zware taak. Veel organisaties hebben met deze uitdagingen te maken.
  Hoe pakken andere organisaties dit aan en zorgen zij dat Cybercriminelen zich geen weg binnen uw organisatie kunnen banen? Door het delen van kennis en ervaringen met vakgenoten krijgt u tijdens deze kennissessie nieuwe inzichten.

  Naast deze roundtable zal Traxion ook met andere partners in roundtables kennispartner zijn. In het vooruitzicht staan sessies met Okta en CyberArk, alliantiepartners van Sailpoint. Interesse in deelname aan een van deze roundtables? Laat het ons weten.

 21. Break-out session ‘Hackers take the standard approach – Yeah right’

  Did you attend the Cyber Security Summit Belgium on 12 June? We hope you did attend the break-out session: ‘Hackers take the standard approach – Yeah right!’
  In this break-out session, hosted by Traxion/Johan van Middelkoop, you could learn how to organize your risk management process. You could of course take the standard approach ISO31000 learns us: first look at your risks and then take measures to protect against hackers.  Unfortunately, hackers do not tend to follow the standard approach. Be resilient to the réal incidents, not those we can predict.

   

 22. Cyber security summit Brussel

  Traxion vandaag in actie op de Cyber Security Summit in Brussel, waar gesproken wordt over veiligheid en beveiliging van de digitale wereld. Johan van Middelkoop stelde in zijn breakout-sessie de vraag waarom veel organisaties standaardprocedures volgen om informatie te beschermen. Hackers doen dit immers juist niet..?  Meer weten over de aanpak van Traxion? Wij komen graag met u in contact.

 23. Middagsessie over Enterprise Security Architectuur

  Het volgende boekje van Peter Rietveld ligt op de plank! ‘Afscheid van AdHoc’ geeft een praktische inleiding in de Enterprise Security Architectuur. Tijdens een leerzame middag wist Peter Rietveld zijn publiek mee te nemen naar een verdere verdieping. Ook belangstelling om een sessie bij te wonen? Op 14 juni is er nog plaats. Meer informatie leest u hier.

 24. 9 mei 2019 Identity & Access Management congres

  Meer weten over digitale identificatie en authenticatie? Traxion stond op het IAM congres in Nieuwegein, waar ook Peter Rietveld van Traxion een break-outsessie verzorgde over API security.

  IAM zorgt ervoor dat de juiste deuren opengaan voor de juiste mensen op het juiste moment om de juiste redenen. Ook houdt het de juiste deuren dicht. Een goede (Enterprise) IAM moet de hoeksteen voor elke organisatie zijn, of je nu vanuit het oogpunt van business of compliance kijkt.
  Bij veel organisaties is IAM nog te veel los zand, terwijl er beslissingen genomen moeten worden die passen bij een C-level portefeuillehouder. Die zou hierbij tevens voor de hard nodige verbinding tussen Risk Management, ICT en andere afdelingen kunnen zorgen.

   

 25. 11 april 2019 Risk event Isaca

  Op donderdag 11 april 2019 vond het IT Risk congres van ISACA, NOREA, PvIB, IIA, ISC2, SSA & KNVI plaats in Amsterdam. Het programma bestond uit drie hoofdstromen waaruit deelnemers konden kiezen: ‘Corporate Risks’, ‘IT Risks’ & ‘Digital Transformation Risks’. Een vierde stroom was er voor buitenlandse sprekers.

  Voor Traxion en de vele deelnemers was het een interessante dag!

  Traxion people at conference

   

 26. IT Information Security congres 13 februari 2019

  Thema van het congres IT & Information Security  van Heliview was dit jaar “Anders kijken is meer zien!”  Hierbij werd er een beroep gedaan op uw creativiteit in soepel denken. Iets eens van een andere kant bekijken en zoeken naar andere oplossingen. Als het om IT en informatiebeveiliging gaat lijken veel organisaties door angst gedreven en in een tunnelvisie terecht gekomen. Dit kan leiden tot maatregelen die niet effectief en nauwelijks duurzaam zijn. De spanningen tussen security teams en de organisatie neemt toe. Tijd voor verandering! Door kennis en ervaring te delen, te vergelijken en door samen te werken kunnen we tot nieuwe inzichten komen.

  Het team van Traxion had een geslaagde dag. Ook met ons sparren over uw information security aanpak? Wij komen graag met u in contact.

   

   

Confidental Infomation