Independent. Dynamic. Involved.
nlen

Identity en Access Management

De huidige mix van applicaties en toegangscenario’s maken een IAM (Identity en Access Management) oplossing extreem complex en tijdrovend. Het beheren en besturen van toegang is vandaag de dag immer complexer dan ooit.

Een flexibele oplossing voor Identity en Access Management

Traxion kan u als onafhankelijke partner helpen om een eenvoudige en flexibele oplossing te realiseren. Deze moet voldoen aan zowel de Identity management als de Access management behoeften die u als organisatie en uw klanten hebben. Wij werken met een diversiteit aan oplossingen waarbij we samen met u kijken wat voor uw IAM situatie de beste methode is met welke software.

Wat moet een Identity en Access Management oplossing doen?

Een duidelijk pad geven naar bestuur

Verkrijg een uniforme, organisatiebrede en op beleid gebaseerde zichtbaarheid en controle door de aanpak te richten op het bestuur van applicaties, ongestructureerde data, privilege accounts en beheerders.

Ervoor zorgen dat de organisatie zelf de beslissingen neemt

Geef de organisatie de kracht om de hoogste prioriteiten die de organisatie verder brengen zelf te kunnen oplossen. Dit kan door middel van self service, uniforme beleidsregels, identiteit en workflow tools.

Eenvoudig zijn

Bouw verder op je huidige investeringen, uniforme authenticatie, autorisatie en administratie. Maximaliseer uw organisatie met automatisering en procesinstrumentatie.

Modulair en Geïntegreerd van aanpak zijn

Start waar u wilt en bouw van daar verder met oplossingen die geen vaste grenzen hebben. Eenvoudig aansluiten op de huidige tools en bezittingen.

Een snelle oplevering hebben

Rol betaalbare oplossingen uit in weken, niet in jaren. Dit kan door middel van gestroomlijnde en geautomatiseerde opdrachten. Verlaag uw kosten met betaalbare oplossingen die tevens de werklast van uw IT organisatie verlagen.

IAM oplossing voor uw organisatie?

Indien u meer wilt weten over onze Identity en Access Management oplossingen en gerelateerde problematiek, neem dan contact op met een van de account managers van Traxion.

Lees ook ons meest recente blog over IAM: Goed change management is cruciaal bij elk IAM-project.

Confidental Infomation