Independent. Dynamic. Involved.
nlen

Customer Identity & Access Management

Met CIAM, Customer Identity & Access Management, stijgt de klantervaring naar een hoger niveau.

In de huidige digitale wereld willen klanten snellere, betere én goedkopere dienstverlening. Daarbij zijn de wegen tot die dienstverlening nog nooit zo complex geweest als nu.
Klanten communiceren via vele kanalen, maar verwachten een uniforme gebruikerservaring die ze zelf beheersen en aan hun voorkeuren kunnen aanpassen. Een onmiddellijke, veilige en naadloze klantervaring voor alle applicaties op alle apparaten is de nieuwe norm. Veiligheid en identiteitsbeheer spelen hierbij een centrale rol. Customer Identity and Access Management is hiervoor een bij uitstek geschikte oplossing.

Meer weten? Neem contact op met onze Customer IAM-specialisten.

Wat is Customer Identity & Access Management?

Bij Customer Identity and Access Management, kortweg CIAM, wordt gefocust op het aantrekken en behouden van klanten. Dit is niet zo bij het traditionele Identity and Access Management (IAM), dat draait om het verminderen van risico’s en het verbeteren van operationele efficiency.
Bij Customer Identity and Access Management loopt het aantal te beveiligen identiteiten uiteen van tienduizenden tot miljoenen. De identiteiten zijn in eerste instantie niet bekend, maar worden dat in de loop van de tijd wel. De klant heeft controle over zijn voorkeuren en profiel, wat een gebruikersgerichte benadering van privacybescherming en een zeer hoog serviceniveau vereist om via alle kanalen te voldoen aan de digitale wensen van de klant.

Privacybescherming van de klant staat centraal

Gebruik de waarde van CIAM

  • Verhoog het aantal nieuwe klanten, en hou ze beter binnen, door eenvoudige registratie en herbruikbare toegangsgegevens.
  • Maak betere beslissingen en digitale ervaringen mogelijk. U krijgt diepe klantinzichten voor alle kanalen door een grote hoeveelheid identiteitsinformatie die overal kan worden gebruikt.
  • Verhoog cross-selling, upselling en advertentie-inkomsten door een uniforme gebruikerservaring.
  • Verbeter de time-to-market door silo’s af te breken en de kosten en tijd voor het online brengen van nieuwe producten en diensten te reduceren.

Wilt u meer weten over meest passende oplossingen en best practices, neem dan contact met ons op.

Profiteer van passende oplossingen en best practices voor uw klanten

Zorg voor een goede voorbereiding, de juiste tools en de beste ondersteuning voor het leveren van een klantervaring die de verwachtingen overtreft:

  • Door CIAM toe te passen op uw producten en ondersteuning biedt u naadloze klantervaringen in vele kanalen, op gebieden als accountmanagement, social login, databeveiliging, single sign on en federation, privacybeheer, gedeelde profielen, adaptieve en meerstappenauthenticatie, voorkeursbeheer en nog veel meer.
  • Realiseer de juiste balans tussen gebruiksgemak en veiligheid met gebruiksvriendelijke multichannel toegang en optimale bescherming van klantgegevens en privacy.
  • Geef uzelf de ruimte om te groeien of op te schalen als de tijd daar is. Voeg snel meer kanalen en apparaten toe zonder uw klanten teleur te stellen in hun verwachtingen.
  • Bied een gemeenschappelijke gebruikerservaring over alle kanalen, inclusief die van partners.

Weten welke CIAM oplossing het beste bij uw organisatie past? Neem contact met ons op, als onafhankelijke implementatiepartner denken wij graag met u mee.

CIAM voor uw organisatie?

Weten welke CIAM oplossing het beste bij uw organisatie past? Als onafhankelijke implementatiepartner denken wij graag met u mee.

Confidental Infomation