Independent. Dynamic. Involved.
nlen

Information Protection

Traxion Security Solutions – Information protection geeft meer informatie over de volgende onderwerpen:

  • Information Protection and Control

Information Protection and Control is de essentie van menig beveiligingsproject. Door het veelvuldige gebruik van nieuwe technologieën, zoals cloud-technologie en thuiswerken, is het beveiligen op dataniveau, naast de noodzakelijke beveiligingsmaatregelen, de onderscheidende factor. Traxion helpt uw organisatie graag met het beschermen van kostbare informatie.

  • Digital Rights Management

Digital Rights Management is een technologie die het mogelijk maakt om informatie te beschermen, waarbij de toegangscontrole op het document zelf staat in plaats van de verschillende toegangscontrole van folders, mappen, infrastructuur etc. Op een transparante manier voor de eindgebruiker helpt Traxion uw organisatie met deze Digital Rights Management.

  • Data Leak Prevention

Met Data Leak Prevention (of Data Loss Prevention – DLP) bent u in staat om binnen uw omgeving gevoelige informatie te monitoren/volgen en verlies tegen te gaan op basis van classificatie of content kenmerken voor alle waardevolle bedrijfsinformatie. Traxion helpt uw organisatie met deze DLP beveiligingsoplossing.